Sayfa 1/6 123 ... SonSon
Arama sonucu : 45 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

yuzde yuz mala girdik....9000 endekste.....HEDEF FEYZA DEDIK.....

eeee....borsa cikacak....sonra duzeltecek....sonra daha cok cikacak....sonra gene dusecek....

biz ele yatacakmiyiz malda....biz okuzmuyuz....

olurmu olum....biz okuz olurmuyuz....BIZ CINIZ....HEDGE....VIOP SHORT VE LONGLA....adami anasindan dogduguna pisman ederiz....

nasil....kuzu dalga teorisi ile ula....

nasil.....eeee 9000 den 11 600 e kac dalgada cikti.....uc dalgada....yani....KUZU UCUNBIRI KURALI....VIOP SHORT.....actik....10 600 e indi....SHORTU KAPADIK....

simdi eccik yaylanacak....sonra 10 200 lere inip bizide....SILKELIYECEK DEDIM....MALDAN INERSEM NAMERDIM DEDIM....

ORAYA INDI....geldim....aninda foruma....VIOP LONG actim....acin dedim cuma gunu seans icinde....ve yazdim....TEK GUNDE YUZDE 7 CIKACAK...dedim....vayyy anasini yanildim....TEKGUNDE YUZDE 6.3 CIKTI....YUZDE 1 DE BUGUN CIKTI.....VIOP LONG u kapattip yuzde 7 kari cebe aldik....

11 600 den 10 600 e dususte 1000 puvan SHORTTAN KARI CEBE ALDIK....

10 200 den...11 200 e cikista 1000 puvan kari cebe aldik....

elimizdeki....mallar dustuler ve geri 11 200 e ciktilar....SIFIRA SIFIR ELDE VAR SIFIR...

fekaat....once SHORT....sonra LONG la piyasa yapiciyi anasindan dogduguna pisman ettik....

ha ha ha,,,,,,BAK OKUZ DEGILIZ....CIN GIBIYIZ....PARA MAKINESIYIZ.
    Son düzenleme : kuzu; Bugün saat: 02:23.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

ISLEMLERI BURAYA aliyorum.....ilki KUZU UCUNBIRI KURALI....hedge VIOP SHORT AC....VE KAPA YERI....

1000 PUVAN SHORTTAN KAR CEPTE....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

BELE YAPACAK DEDIM.....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bele olacak dedi.....

ele oldu....
    merkez faizi indirmesine ragmen.....piyasa yapici....merkezi birakip.....kuzu nun dedigini yapti....10 200 e yoneldi.

[I]abi....kuzu ne diyorsa o oluyor.....ben gidip intihar edecegim.....ha ha ha[

/I]
    VAY ANASINI...aynen ele etmis....

simdide LONG ACACAGINI VE SEBEBINI VERIYOR....

BELE OLACAK DEDI......ELE OLDU.....

simdide diyor ki.....KUZU UCUN BIRI KURALI DEVREYE GIRECEK....sebeb....PIYASA YAPICI ICDINAMIKLERI....

ONEMLI NOT....FURUSMALARIMIZDA....SHORT VE LONG ACMA YERLERINI VERIYORUM....MALLARIMIZI ASLA ELLEMIYORUZ......FURUSUYORUZ.....O YUZDEN BURADA YAZIYORUM....degerli okuyucularim.

LONGU ACIYOR....aninda buraya yaziyor....

kuzu kurali....ILK TEPKI.....BIR ONCEKI HAFTANIN EN DUSUGUNDE SONLANIR...yani 10 612....

oraya kadar acilan LONGLAR KAPATILMAZ....

10 200 LER DEMISTIM.....10 265 DEN DONDU....yarin orayi bir daha yokluyabilir....HUBARA GORE.

KENE LONG.....

ilk kademe.....10 300 elde....

ikinci kademe....10 200

ucuncu kademe....10 100....

dorduncu kademe...10 000....

ilk poz kapama yeri....10 600....

degerli okuyucularim.....KORKU YOK....KORKUYU TUKURURUZ BIZ....OLUMUNE FURUSMAK VAR KUFFARLA.....

GAZANIZ MUBAREK OSSUN.....TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....

TEK GUNDE YUZDE 7 CIKACAGIZ DIYOR....yuzde 6.3 cikiyoruz....

15 eylulde....12 300 olacagiz demistim....OLAMIYORUZ....11 600 DEN....duzeltme geldi....MUTLAK BULTAN da olacak satislari....ALTTAN ALACAK....10 200 CIVARINDA....KENE ye dikkat et.....10 000 ila 10 300 arasinda....MUTLAK BUTLAN BU....

degilse.....mutlak bultan degilse.....tek gunde yuzde 7 yapacak....o yuzden bugun LONG oldum 10 300 de.....tek gunde yuzde 7 cikisi kacirmiyayim diye....tam vaktinde de gelip buraya yazdim....siz okuyun diye.

YANI....mallarimiza dokunmadan....VIOP ta SHORT VE LONG acarak FURUSACAGIZ EYLULDE....

bu duruma ADAPTE OLDUK.....INIS VE CIKISLARINDAN....FURUSARAK....KUZU KURALLARI ILE PARA YAPACAGIZ....

az once....HEKTAS ve SASA yi inceledim.....tam ayarlamislar....MUTLAK BULTAN CIKMAZ ISE....3 TAVAN ARD ARDAYA AYARLAMISLAR GRAFI.

IKINCI NOT....okuyucularim disindaki insanlara cevap vermiyorum....

degerli okuyucularim.....

sizlerin hep yaninda oldum.....

9000 endekste mal aldik.....yazmayi biraktim.....

11 600 e geldik aninda yazmaya basladim....DUZELTME GELDI HEDEF FIBO 50 DEDIM....10 300 ENDEKS...

FURUSTUK....SHORTTAN VE LONGDAN PARALARI CEPLERIMIZE YERLESTIRDIK....

simdi....DUZELTME BITTI.....ARALIKTA 14 000 DIYE TEKNIK ANALIZ YAPTIM VE ASTIM...KORKMAYIN DEDIM...

Sayfa 1/6 123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •