Sayfa 215/216 İlkİlk ... 115165205213214215216 SonSon
Arama sonucu : 1723 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Altınlarıni yerine koyayım yeter. Bu kadar sıkıntı varken borsadan benim için bir şey olmaz. Malı az kucaklayınca başlıyor sopaya hep tuzak. Senin pozisyona göre değişiyor pala. Olmaz dediğin yere veriyor almaz dediğin yeri alıyor.

Ayasofya abi bende Altıns1 i trade edeyim derken 53.30 dan kaptırdım malları, herif o gün bu gündür boyuna fışkırttırdı, dün 58.99 gördü, şerro makası açtıkça açtı. Alırsanız işinize gelirse büüüle almazsanız güle güle derrr gibi.
    kaç gündür düşse deye bekledikçe düşmedi.

Bende bugün bankadan gramaltın hesabından gramını 4930 dan aldım.
    Orda alsat ta yapamam, makas çok
    ben alırken alış 48.3 satış 49.3 idi
    Altıns1 de alsatta makas yoktu, hisse senedi gibi işlem iyiydi.
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi bende Altıns1 i trade edeyim derken 53.30 dan kaptırdım malları, herif o gün bu gündür boyuna fışkırttırdı, dün 58.99 gördü, şerro makası açtıkça açtı. Alırsanız işinize gelirse büüüle almazsanız güle güle derrr gibi.
    kaç gündür düşse deye bekledikçe düşmedi.

Bende bugün bankadan gramaltın hesabından gramını 4930 dan aldım.
    Orda alsat ta yapamam, makas çok
    ben alırken alış 48.3 satış 49.3 idi
    Altıns1 de alsatta makas yoktu, hisse senedi gibi işlem iyiydi.
    Reisim hünkârım bülücüm sen benden daha iyisin benim bir sürü sorunum var. Bor türlü yoğunlaşamadım. Moral motivasyon iyi olmayınca yanlış kararlar ürkeklik oluyor. Altın takip ediyorum fiziki ya da S1 hisse için vakit olursa yaparım. Para çocuğun eğitim dersane parası. Kaybetmek korkusu olunca stres yapıyorum. Bir de oğlanın sıkıntısı var askerden 12 gün sonra geliyor. Umarım akıllanır. Z kuşağı problemi var. Patron çalışsın ben yatayım kafasında. Yani reis sorunlarım saymakla bitmez. Bu kafayla borsa yapamam. Bak normalde zarar etsem gülerim dalga geçerim kendimle. Ama ertesi gün telafi ederdim. Ama bu durumda iken altına el atsam çakılır. Gözüm görmüyor ellerim titriyor stresten sıkıntıdan. Tüm bu sebeplerle borsadan uzağım şimdi. Cesaretim kırıldı. Biraz ara iyidir.

3. Dayucuğum stresli iken bu iş yapılmaz, biraz kafa dinle, moral motivasyon yükselt öyle gel.
    Borsada fırsatlar hiç bitmez
    Hamdım Piştim Yandım

4. Evet bugünkü soygun başladı, ilk 10 dk ve son 20 dakka tradeciler için büyük karar aşaması
    Şuana kadar ki görülen rakkamlar

Günün en düşüğü 12557
    Günün en yükseği 12629

Bol sanslar.
    Hamdım Piştim Yandım

5. Ulayn biz ekran başında iken mıy mıy hareket olmaz biz yokkene herif fışkırttırır.
    Günün yükseği 12730 olmuş.
    Hamdım Piştim Yandım

6. Herif şindi bana kızıyordur,
    geldi tipini iktimin ayusu deye
    Korkma la eccük sopalayıp gidecem
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Her cuma günü olduğu gibi bu cuma günü de düzenli birikime ve eklemeye devam, malesef trade ettik Altıns1 i kaptırdık

Damlaya damlaya göl olur sanal sepetimizde son durum

Altıns1 : 0
    Dolar : 711
    Dmlkt : 9200
    Viob : 29300

İyi tatiller...
    Her cuma günü olduğu gibi bu cuma günü de düzenli birikime ve eklemeye devam, malesef trade ettik Altıns1 i kaptırdık onun yerine tombik kuş biriktireceğim

Damlaya damlaya göl olur sanal sepetimizde son durum

Altıns1 : 0
    Dolar : 746
    Dmlkt : 9447
    Thyao : 5
    Viob : 30900

İyi tatiller...
    Hamdım Piştim Yandım

8. Trade ederek asla kazanamıyoruz.
    Gitti bedavaya gül gibi asels
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 215/216 İlkİlk ... 115165205213214215216 SonSon