Sayfa 206/569 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: Viop LXVII

ulan pekkoooooooooooooo..

bozkurt olum bi bak pekkonun bacaları tütüyomu

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hazır şimdi aklıma gelmişken şöyle söyleyim.

hiç kimse .. din düşmanı olamaz.

çok açık söylüyorum ve net.

...

sindo sen şimdi inan birisin.. 3200 dinden 1 tanesine inanıyorsun. geri kalanının tümünü red ediyorsun. inanç anlamında.

peki sen kalan 3199 dine mesala panteistlere düşmanmısın ? ... veya şintoizme. bunlara sövüyormusun ?

yok..

çünkü saçmalık..

olaya böyle bakın.. kimse din düşmanı falan olamaz.

yani akıl sağlığı yerinde olan bir birey diyelim.

...

kalanı ego tatmini.... boş laf..

İnancım üzerinden kimsenin burada gelip rencide edici konulara girmesini istemem ben kimsenin inanışına karışmıyor ve eleştirmiyorsam saygı gösteriyorsam herkesten beklerim.Ama bazı uyanıklar bunu burada iktidara kızıp benim dinimi aşağılama işine girerse önce bu şekilde uyarırım sonra anlayacağı dil ne onu bulup o şekilde uyarıda bulunurum.Yoksa herkes istediği şeye inanır beni bağlamaz sadece SAYGI laf ebeliği yapmadan benim için bu konu kapanmıştır.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

AKP'de deprem! İki günde 5. istifa geldi
    AKP Adıyaman İl Başkanı Faruk Bülent Kablan, AKP Çanakkale İl Başkanı Ömer Faruk Göktürk ile Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. AKP'de 2 günde 5 isim istifasını duyurmuş oldu.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İnancım üzerinden kimsenin burada gelip rencide edici konulara girmesini istemem ben kimsenin inanışına karışmıyor ve eleştirmiyorsam saygı gösteriyorsam herkesten beklerim.Ama bazı uyanıklar bunu burada iktidara kızıp benim dinimi aşağılama işine girerse önce bu şekilde uyarırım sonra anlayacağı dil ne onu bulup o şekilde uyarıda bulunurum.Yoksa herkes istediği şeye inanır beni bağlamaz sadece SAYGI laf ebeliği yapmadan benim için bu konu kapanmıştır.
    laf ebeliği yapanları zaten birlikte kovaladık forumdan...

3 5 tane kendini bilmez vardı birlikte temizledik.

bb de sende böyle değilsiniz.( bence )

boşverin..

bende kapadım..

5. Fenerbahçe SK
    @Fenerbahce
    ·
    38sn
    Kamuoyuna Duyuru

Kulübümüz ile Emlak Konut GYO A.Ş. arasında imzalanan protokol kapsamında; İstanbul ili Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve Küçükbakkalköy mahallelerinde geliştirilecek projelere ilişkin 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişiklikleri, 19 Eylül 2025 tarihi itibarıyla askıya çıkarılmıştır.

Askı süresinin tamamlanmasını takiben projelerle ilgili süreç süratle ilerletilecek ve en kısa sürede ihale aşamasına geçilecektir.

Kulübümüzün mali bağımsızlığı adına son adım olan bu projemizin camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartttt

haber geldi ellaaaam.

7. Halk TV
    @halktvcomtr
    ·
    6d
    Türkiye Varlık Fonu dünyanın en büyükleri arasına girdi
    https://halktv.com.tr/ekonomi/turkiy
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ulan pekkoooooooooooooo..

bozkurt olum bi bak pekkonun bacaları tütüyomu

Dayucuğum ben o taktanın heralde istemeyerek taktacısı olmuş olanbilürüm

Tahtacı şort o yüzden yükselmiyo.
    Ama endekis mecbur yükselir
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 206/569 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız