Sayfa 213/569 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Viop LXVII

1. BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    YSK diyor ki; CHP bu hafta sonu olağanüstü kurultay yapabilir.
    Diyelim kurultay yapıldı ve yeni yönetim seçildi. Bu kurultayda şaibe var diye iptal edilebilir.
    Buna engel bir şey yok.
    Borsa daha çok iner çıkar.
    Haklısınız Sn. Egedük başkanım...

YSK geçersiz sayabilir... YSK geçerli saydı diyelim mahkemeye dava açabilirler... Mahkeme davayı reddetti diyelim, başka mahkemede dava açabilirler... Ankara'daki mahkemelerin hepsi reddetti diyelim, İstanbul'daki mahkemeden dava açabilirler... Mahkeme davayı kabul edip kurultayı iptal edebilir... bu şekilde uzar gider bu durum...

Gerçek hukuk / adalet olmadığı güçlünün hukuku olduğu sürece, yargı kontrol altında olduğu sürece her ihtimal mümkün...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Bu ihtimaller üzerinden borsada da her yön mümkün...

Bu belirsizlikler içerisinde doğru ihtimali tahmin ederek yatırım yapıp para kazanmaya çalışıyoruz maalesef...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

4. �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    19sn
    İsmail Saymaz: “AK Parti’de son 2 gün içinde Muğla, Elazığ, Çanakkale, Adıyaman ve Niğde il başkanları istifa ettirildi.

Ayrıca MKYK üyesi ve Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan da ‘bazı büyük dosyalarından ötürü’ sessizce uzaklaştırıldı.â€
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. çıkamıyorsak düşer miyiz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Hissemi üstten geri aldım...

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku

Sn. Tek, üstten satıp alttan geri almıyormuyduk... Böyle değilmiydi...

8.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Endekis alsaydın daha iyi değilmiydi abi
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 213/569 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz