Sayfa 225/569 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Merhaba değerli forumdaş,

Bölge lideri bir ülkenin Dünya lideri olmuş yöneticisi ABD başkanıyla görüşecek. Sizler çok '' fesatça'' düşünerek tavizler verileceğine inanıyorsunuz. Ne zaman görülmüş son 20 yıldır taviz verildiği ? Toprak kaybedildiği, İnsan kaybedildiği, Para kaybedildiği, itibar kaybedildiği ....

Aksine ; devlet adamlığına yakışır şekilde televizyon ve sosyal medya üzerinden değil, bizzat yüzüne söyleyeceğini düşündüğüm şeyler var. Misal, filistin meselesi ve Suriye özelinde müslümanlara karşı adı konulmamış haçlı eziyetinin sonlandırılması. Doların silah gibi kullanılarak az gelişmiş ülkelerin sömürülmesine son verilmesi. Türkiye de hainlik yaparak soluğu ABD de alan tiplerin paketlenerek iadesi.

Bu şikayetleri dinleyen ABD gereğini yapmazsa kendisi bilir !! Dünya da karizması çizilir. Türklerin ahını alır..... Böyle düşünmek , ülkeye ve yöneticilerine güvenmek insana huzur verir.
    bütün sınırları işgal edilmiş bir ülkede yaşayarak mı ? söylüyorsunuz bunları.

yoksa laf olsun diyemi.

sana bir mantık kırıntısı vereyim.. sen israilin veya çinin veya rusyanın fark etmez herhangi bir sınırını işgal etmeye kalksan.

israil.. sen var çok kötü olmak ben seni kınıyorum.. kınıyorumda kınıyorum. madurumda madurum falan diyeceğinimi sanıyorsun.

............

diğer olayları saymıyorum bile

.......

abd israil öyle 20 senelik plan yapmaz 500 senelik 250 senelik gibi planlar yapar.

şimdilik böyle düşünmen çok yanlış.

.. israil imparatorluk inşaa ediyor. önüne gelen yerleri işgal ediyor ve sömürgesi yapacak...

örnek ırak.. tüm petrol batıya gidiyor barzo sağolsun.. örnek suriye lübnan filistin vs vs.

çıkarın şu gözlükleri.

2.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Olur böyle şeyler. Devlet yönetmek kolay mı . Dert etmeye gerek yok. Para dediğiniz şey esas olmayıp sadece vasıtadır. Sonuç önemlidir. Huzur, muhabbet, sadakat...... hayat kısa, bir lokma bir hırka .... Dert yok, gülmeye devam.
    Devlet yönetmek bencede kolay değil. 100 yıllık kasada biriken parayı her adam bir kalemde harcayamaz. Bu yüzden ileri 100 yılda hakkında çok rahmet okunacaktır. Ben böyle bir şey yaşamak istemezdim. Bu olay kul hakkı falan değil bildiğin 85 milyon hak sahibi var. Asrın liderine Allah yardım etsin diğer tarafda işi çok zor.

o koltukta seni boşa oturtmuyor yani

konudan bağımsız... tr bir hukuk devletidir.. !!! adalet mülkün temelidir.

noktaaaaaaaaaa.

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Devlet yönetmek bencede kolay değil. 100 yıllık kasada biriken parayı her adam bir kalemde harcayamaz. Bu yüzden ileri 100 yılda hakkında çok rahmet okunacaktır. Ben böyle bir şey yaşamak istemezdim. Bu olay kul hakkı falan değil bildiğin 85 milyon hak sahibi var. Asrın liderine Allah yardım etsin diğer tarafda işi çok zor.
    DAMAT efendinin 128 milyar dolar rezervi eritmesi, tarihte SUUD ta bile görülmemiş bir durum..diyelim..
    Enteresan tarafı bu rezervler erirken ,BAŞKAN'ın haberinin olmaması..

ÜLKEYİ yönetenin ülkeden haberi yok...

Tarihin EN KÖTÜ ve KARANLIK tiplerine rastladık..

Bundan çıkar sağlayan/zenginleşen varsa onlara da LANET olsun..!!

Bir lokma bir hırka diyen adamında milyarderi savunup borsada olması da ne garip
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

- Borsada ölçüyü kaçırmak nedir hocam?
    - Şimdi sen endeks grafiğine, mum barlara, bilançolara ailene baktığından çok bakıyorsan zarardasındırdır da haberin yoktur.
    - Gafil!
    - Gaza gelme lan!

Trump yönetimi, "H-1B" çalışma vizelerine 100 bin dolarlık başvuru ücreti getirecek
    ABD Başkanı Donald Trump, yüksek vasıflı işçilerin ülkede çalışmasını sağlamak için tasarlanan ve "H-1B" olarak bilinen çalışma vizesi programında, şirketlerin ödeyeceği başvuru ücretinin 100 bin dolara çıkarılmasını öngören kararnameyi imzaladı.

Neymiş dünya lideri ABD'ye gidiyormuş pehhh

Adam tacir ulan Eskimoya buz satar
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Gördüğüm rn iyi tüccar bizşm trup reis. Araplara kaktırdı. Ab ülkelerine kaktırdı çine ayrı hindistana ayrı kaktırdı. Bizim başımız kel mi bizede kaktırır.
    Artık ne denk gelirse uçak mı kaktırır füze mi gazzeden süreceği filistinlileri mi bakacağız.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 225/569 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •