Sayfa 232/569 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    https://www.fullhdfilmizlesene.tv/fi...in-savasi-fh3/

Film on numara ama ilk 15 dakkada şok oldum, kimi ğördüm dersiniz, asrın lideri şok şok, çok acayip bişi

Şaka bi yana film bence baya iyi, 10 üstünden 8 aldı benden. İzleyin

Yarın 15 gb internetim çöpe gidiyor bu akşam senin için izleyeceğim fakat bu tür yani uzaylı filmleri pek bilgimi çekmiyor gerçi 6.6 almış yorumlarda da güzel denmiş bakalım akşama izlerim en azından Türk dizilerinden daha mantıklıdır
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

[IMG][/IMG]

3. Bayrampaşa Belediyesi baskanvekili secimi:

10.00’da başlayan seçimde, CHP’nin adayı İbrahim Kahraman ile AKP’nin adayı İbrahim Akın yarıştı. İlk turda AKP’li aday 19 oy, CHP’li aday ise 18 oy aldı. Ancak üçte iki çoğunluk sağlanamadığı için ikinci tura geçildi.
    İkinci turda ise 18-18 eşitlik çıktı. Oylar, dördüncü turda da eşit çıkınca oylama dördüncü tura kaldı.

Seçimin kaderi dördüncü turda belirlenecek.

CHP'nin 18 üyesinin bulunduğu mecliste, AKP, MHP ve bağımsız üyelerin sayısı 19.

4.tur 18--18

Ve kura ile seçim sonuçlanacak.

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]
    Bu neyin şeması hocam

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bu neyin şeması hocam

Kaçak elektrik şeması

6.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Sabah baktım ki ülkesine aşık güzel insanlar dertli dertli döktürüyorlar. Ben de alıntı bile yapmadan meali '' Kendinizi yıpratmaya değmez, at üsküdarı geçmiş '' diye artık kalan günlerimizi mutlu geçirmek için pembe yaşayalım dedim.

Ama bazı Fazıllar ! haklı olarak beni tanımadıklarından hiddetlenmişler. Zaten sayfalarda haklı olana neler yapıldığını yine arkadaşlarımız koymuşlar. Zindan da çürüyerek ülkeye ve ailelerinize yardım edemezsiniz. Konular çooookk derin. İnanın Refaba bile bazen ucundan köşesinden kaçırıyor ama aslında O' nun dönemindeki işler çoktan bitti.

Ben artık dert yerine müzik, et yerine ot, akraba yerine tanımadığım günlük dost vb. vakit geçiriyorum. Tüm gençliğimi ve sağlımı verdiğim bu ülkede bana '' vatan millet sakarya diye gaz verenler '' amirlik yapanların halini görünce kalan ömrümü kendime ayırdım. Gerçi doktorlara göre ömür de kalmamış ya...
    Daha ikinci yazında zindan diyerek sizden olmayanı tehdit etmişsin. İktidar sayesinde tuzum kuru olduğu için müzikte dinlersin tehditte edersin. Şaşırmadık. Sizin gibi harama bulaşmış bir hayatımız olmadığı için Allah’a şükür ediyoruz.

7. Bayrampaşa Belediyesi kura çekimi sonucu Chp'de kaldı.

https://www.sozcu.com.tr/tarihi-seci...remedi-p229808

Böyle tipler bizi yönetiyor işte cahil cühela

Sayfa 232/569 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •