Tahtacı yaşıyorsan bir el at hisseye sahipsiz gibi davranıyor ..3-5 çakalın elinde oyuncak olmuş durumda hisse.
Tahtacı yaşıyorsan bir el at hisseye sahipsiz gibi davranıyor ..3-5 çakalın elinde oyuncak olmuş durumda hisse.
Hissede kimse kalmadı sanırım...Yazan çizen yok. Psikolojik seviye 100 tl üzerinde kalabilse yatırımcı gelebilir ama yok maalesef.
Son düzenleme : XTrader+; 19-09-2025 saat: 16:19.
Foruma genel olarak kimse uğramaz oldu.. Herkes sattı mı yoksa.. Bu kadar baskıya kim dayanır kolay değil tabi..
Niye tavan yaptın niye düştün sanki çok çıkmışsın gibi.. pkart hareketlerini tahmin etmek için teknik analize gerek yok müneccimlik dersi almak gerek o kadar zor tahmin. Baskılayın bakalım kimsenin paraya ihtiyacı yok anlaşılan. Lot felan geleceği yok lot almaksa amaç.
Rex buralardayız bir yere gittiğimiz yok taklacıyı kendi haline bıraktık ben tek bu hissedeydim biraz verdim başka hisselere geçtim oradan kazandıklarımla malımı çoğaltmak için tabii ki burada yoksa pkarttan vazgeçtiğimizden değil Mehmet Şimşek sineğin yağını çıkarıyor vergi almadığı hiçbir nokta bırakmayacak onun için şirkette takılsın biraz daha böyle biraz ceza yesin taklacı da takılsın bakalım nereye varacak işin sonu saygılar
Allah verede çok gitsin biraz değil ama iş bilmez aç gözlü bi taklacıya düştük pkartı aldığımda biraz borsa bilgim olsaydı sürekli sat al ile malımı çoğaltırdım nasip tecrübesi ve en önemlisi dayanma sabredebilme iradesi oluştu bu açıdan ve bu saatten sonrada kaymağını yemeden terk etmek yok sıkıntı yok zaten kimse gelemez gelsede duramaz taklacı rahat biz daha rahat olacaz o düşünsün hayırlı geceler
Yer İmleri