Sayfa 250/570 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon
Arama sonucu : 4558 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bir kardeşim özelden sadece RTE ABD gezisini mi fiyatlıyoruz diye sormuş yok uçaklarda su ücretsiz olmuş , Saç ekiminde dünya lideri olmuşuz bunlarıda fiyatlıyor piyasa
    arkadaşlar piyasa ınsıder üerine kurulu analistler artık bilançoları incelemiyor çünkü şuanki değerlerle çıkaracakları değerler uyuşmuyor bu yüzden bıraktılar.
    Bulut dostum 2026 başında enflasyon muhasebesinin de kaldırılmasını bekliyorum. Şirketler biranda karlı gibi görünmeye başlayacaklar. Ancak geçmiş rasyolarla karşılaştırmak çok daha zor olacak.
    öte yandan muhtemelen sen yakalamışsındır, geçen hafta gelen karar ile bankaların kredi kartlarından aldıkları masraflar düşecek. 2026 da ya bankalar (tüm sektörde) 90 milyar TL gibi (sn deniz43 hocamın hesabıdır) daha az kar edecekler ya da bunu telafi edecek yeni masraf vs kalemler bulup bunu bizden alacaklar. bence 2.si olur
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bulut dostum 2026 başında enflasyon muhasebesinin de kaldırılmasını bekliyorum. Şirketler biranda karlı gibi görünmeye başlayacaklar. Ancak geçmiş rasyolarla karşılaştırmak çok daha zor olacak.
    öte yandan muhtemelen sen yakalamışsındır, geçen hafta gelen karar ile bankaların kredi kartlarından aldıkları masraflar düşecek. 2026 da ya bankalar (tüm sektörde) 90 milyar TL gibi (sn deniz43 hocamın hesabıdır) daha az kar edecekler ya da bunu telafi edecek yeni masraf vs kalemler bulup bunu bizden alacaklar. bence 2.si olur
    Ticaret ile uğraşan biri olarak..

K.kartı ile yapılan işlemlerde oran aynı kaldı ..Sadece bankamatik ile yapılan işlemlerde oran aşağı cekildi..Yapılan işlemlerde çogunluk k.kartı ile Banka kartı yapılan işlem yüzdesi çok düşüktür..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aselsi olanın tasası olmaz
    Çok istikrarlı 1 hisse
    Her gün rekorunu tazeliyor
    ulan şüüüyle 1 hisseye denk geliyim 10 milyon borcum olsun
    Konjonktür değişti, anlayamazsanız para zor hissede kazanmak için, ucuz olan daha da ucuz, pahalı olan çok daha pahalı oluyor

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    atv nin sabah programlarını senelerdir söylüyorum burada.. ensest ilişkileri ifşa programları.

.............

sonuç bu
    Diyo' şeytan "Üstüne atla da"
    "Sal kuşu hanesine"
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sana dedim emlak bunlar 20 guruş demetüt için kapışıyorlar aseli.
    şöyle bir sorun var.
    temetdüt verdiğinde bir kademe alttan açması gerekecek.
    borsa tarihinde görülmüş bişi olmasa gerek. asdasds.
    Essahmı hocam, bığün alsam yarın alırmıyım o dediğinden

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    enflasyon muhasebesinin kaldırılması için ülkede bazı taşların yerine oturması gerek ne mesala geçen burada biraz değindim ekimde belediye başkanlarının mahkemeleri başlar ben çoğunun tutuksuz yargılanacağını imamoğlu dahil onunla ilgili siyasi yasak gelir dedim 2 gün sonra bunu yaptılar onu devre dışı bıraktılar , önce iç siyasetteki ateşi düşürmeye çalışıcaklar atıcakları adımlarla çünkü aralarında şu net biçimde konuşulmaya başlanmış CHP hukuk üzerinden yapılan her baskı mağduriyet yarattığı , ve chp ye bunun oy olarak döndüğü seçimler öne alınabilinir 2027 nisan kasım buna göre yeni yol haritası düzenleyecekdir iktidar 2026 2. çeyreğinden sonra dediğin olabilir.
    iç siyasi belirsizlik kalkmadığı sürece ben borsadan birşey beklemiyorum , ınsıder üzerinden alırlar satarlar giren para yok makina hareketleri yıl sonu yerli fonların kapanış ayarlamaları vs gider geliriz diye düşünüyorum.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

7. Sabah yazmıştım ama inğiliz oyunu böyle bişi,
    4 ğün önce kampları bombalaması için f35 havada yakıt ikmali yap sonra Filistin i tanıyorum, çok acaib çelişkiler var, du bakalım alttan neler çıkıcak

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Essahmı hocam, bığün alsam yarın alırmıyım o dediğinden
    Daha çok vaktin varmış. Para büyünk olunca, altı ay sonraya gün vermişler. asdasds.

Karar Tarihi
    29.04.2025
    Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi
    29.05.2025
    Kar Payı Dağıtımı Konusu Görüşüldü mü?
    Görüşüldü
    Nakit Kar Payı Ödeme Şekli
    Peşin
    Para Birimi
    TRY
    Pay Biçiminde Ödeme
    Ödenmeyecek
    Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
    Pay Grup Bilgileri
    Ödeme
    1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL)
    1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%)
    Stopaj Oranı(%)
    1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL)
    1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
    A Grubu, İşlem Görmüyor, TREASLS00018
    Peşin
    0,2346491
    23,46491
    15
    0,1994517
    19,94517
    B Grubu, ASELS, TRAASELS91H2
    Peşin
    0,2346491
    23,46491
    15