Originally Posted by
pit
Bulut dostum 2026 başında enflasyon muhasebesinin de kaldırılmasını bekliyorum. Şirketler biranda karlı gibi görünmeye başlayacaklar. Ancak geçmiş rasyolarla karşılaştırmak çok daha zor olacak.
öte yandan muhtemelen sen yakalamışsındır, geçen hafta gelen karar ile bankaların kredi kartlarından aldıkları masraflar düşecek. 2026 da ya bankalar (tüm sektörde) 90 milyar TL gibi (sn deniz43 hocamın hesabıdır) daha az kar edecekler ya da bunu telafi edecek yeni masraf vs kalemler bulup bunu bizden alacaklar. bence 2.si olur

enflasyon muhasebesinin kaldırılması için ülkede bazı taşların yerine oturması gerek ne mesala geçen burada biraz değindim ekimde belediye başkanlarının mahkemeleri başlar ben çoğunun tutuksuz yargılanacağını imamoğlu dahil onunla ilgili siyasi yasak gelir dedim 2 gün sonra bunu yaptılar onu devre dışı bıraktılar , önce iç siyasetteki ateşi düşürmeye çalışıcaklar atıcakları adımlarla çünkü aralarında şu net biçimde konuşulmaya başlanmış CHP hukuk üzerinden yapılan her baskı mağduriyet yarattığı , ve chp ye bunun oy olarak döndüğü seçimler öne alınabilinir 2027 nisan kasım buna göre yeni yol haritası düzenleyecekdir iktidar 2026 2. çeyreğinden sonra dediğin olabilir.
iç siyasi belirsizlik kalkmadığı sürece ben borsadan birşey beklemiyorum , ınsıder üzerinden alırlar satarlar giren para yok makina hareketleri yıl sonu yerli fonların kapanış ayarlamaları vs gider geliriz diye düşünüyorum.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri