Sayfa 645/662 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655 ... SonSon
Arama sonucu : 5295 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Üstadınızın belirttiği gerçeklerin hepsini böyle yazarsanız seviniriz. Başka hangi belirttiği gerçekler var mesela ??? Fabrika açıldığı gün demişti ki artık 9200 ün altı yoktu mesela, 1-2-3. QTR de karımız uçuyordu; artık 84. cü QTR de uçacıkkk mesela, Patron borsa ile ilgilenmez sadece işine bakardı mesela, bedelsiz önemli değildi aslolan kardı mesela, Kanada’nın üreme hızına kalmıştı işimiz mesela.. Bakla falında neler neler çıkmıştı da taklaya gelmişti her seferinde mesela… Hepimiz yatırımcı olduğumuz için suçluyuz, bir tek İvedik masum mesela..!!! Orta vadede neden hareket olacak , Kanada’ya mı güveniyoruz? İşimiz Zimbabve ve Barbados Adalarına kalmış gibi duruyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    Kanuni bir neden göremedim hala . Param azaldı diyerek neden mi olur Forum ile kafa bulmak olur bu . Bist 'te hisse almak bir tercihtir. Risk alıp faizden çok kazanmak bunun nedenidir. Doğru kağıdı seçmedim diye şikayetçi olunmaz. Bana gerçek kanuni (Hukuki değil ) bir neden gösterin. Söylediğiniz şikayetler için anlamsız ve dava açılması mümkün değil diyebilirim ayrıca tam tersi dava edilir ve ceza da ödersiniz. DrDerman kafa bulmuş orası belli de sizin saf taleplerde bulunmanızı işaret etmiş. Yani gerçekten talep ve şikayetleriniz komik kalıyor. Bu tarz şikayetler ile dava açmanız halinde tazminat cezası bile ödeyebilirsiniz. Hatta dava sonunda patrona bana dokunma diye yalvarmak da var işin sonunda.
    Saygılar,

Alıntı Originally Posted by Hedef2019 Yazıyı Oku
    Patronun iyi piyasada en düşük fiyatdan 26.500 adet hisse satmasından daha uygun bir neden olabilirmi? YTD
     Alıntı Originally Posted by DrDerman Yazıyı Oku
    Patronumuz 7 tl den bu kadar hisse sattı ve zararı şu an 50 miyon .Bu yüzden şikayetçiyiz. Kıymetli patronumuzun zararının tazminini istiyoruz .Arz ederiz efendim. desek nasıl olur.?
     Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Üstadınızın belirttiği gerçeklerin hepsini böyle yazarsanız seviniriz. Başka hangi belirttiği gerçekler var mesela ??? Fabrika açıldığı gün demişti ki artık 9200 ün altı yoktu mesela, 1-2-3. QTR de karımız uçuyordu; artık 84. cü QTR de uçacıkkk mesela, Patron borsa ile ilgilenmez sadece işine bakardı mesela, bedelsiz önemli değildi aslolan kardı mesela, Kanada 'nın üreme hızına kalmıştı işimiz mesela.. Bakla falında neler neler çıkmıştı da taklaya gelmişti her seferinde mesela Hepimiz yatırımcı olduğumuz için suçluyuz, bir tek İvedik masum mesela..!!! Orta vadede neden hareket olacak , Kanadaya mı güveniyoruz? İşimiz Zimbabve ve Barbados Adalarına kalmış gibi duruyor
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Kanuni bir neden göremedim hala . Param azaldı diyerek neden mi olur Forum ile kafa bulmak olur bu . Bist 'te hisse almak bir tercihtir. Risk alıp faizden çok kazanmak bunun nedenidir. Doğru kağıdı seçmedim diye şikayetçi olunmaz. Bana gerçek kanuni (Hukuki değil ) bir neden gösterin. Söylediğiniz şikayetler için anlamsız ve dava açılması mümkün değil diyebilirim ayrıca tam tersi dava edilir ve ceza da ödersiniz. DrDerman kafa bulmuş orası belli de sizin saf taleplerde bulunmanızı işaret etmiş. Yani gerçekten talep ve şikayetleriniz komik kalıyor. Bu tarz şikayetler ile dava açmanız halinde tazminat cezası bile ödeyebilirsiniz. Hatta dava sonunda patrona bana dokunma diye yalvarmak da var işin sonunda.
    Saygılar,
    Dedi herbirşeyi bilen adam. İstatistiksel tablolar yapar, çok güzel grafikler çizer, fal bakar, hukuk bilir, uzun lafın kısası çok eğitimlidir. Yada birileri gibi öyle olduğunu zanneder, oysaki içi bomboşdur. YTD

4. hiç bi cacık olmayacak sanki bu kağıttan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,565
    Egeene yatırım yaptık bal(!)yedik şu hale bak!Bir zamanlar altın egeeni takip ederdi şimdi egeene bakıp altına bakıp girizgahlı kelimelerle kendimizi avutuyoruz!
    Tarihinde ilk kez bu sene asgari ücreti geçen Cumhuriyet altını, 33 bin TL'yi aşarak rekor kırdı.

Asgari ücret: 22.104 TL
    Cumhuriyet altını: 33.400 TL
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. Beli kırık olduğu için borsa bir düşse iki düşüyor sahipliği güven zayıfladı şirketler en kötü günde alın desteği yaparken bizimki 7 TL'den aşağı düşsün diye kağıt satıyordu ben bunu anlamadım insan fbsinin yada bir varlığının değeri düşsün diye çalışırımi
    Ama elk dingil gönderilmeye başlayınca yada bir yabancı ortaklık yada tezyit gelse diyorum ama birde şöyle düşünüyorum bunları yapacak patron o Aman kağıt satmazdi tam bir ters durum böyle bir adamın kağıdını almışız aşık olmusuz

7.  Alıntı Originally Posted by Karanuras2 Yazıyı Oku
    Beli kırık olduğu için borsa bir düşse iki düşüyor sahipliği güven zayıfladı şirketler en kötü günde alın desteği yaparken bizimki 7 TL'den aşağı düşsün diye kağıt satıyordu ben bunu anlamadım insan fbsinin yada bir varlığının değeri düşsün diye çalışırımi
    Ama elk dingil gönderilmeye başlayınca yada bir yabancı ortaklık yada tezyit gelse diyorum ama birde şöyle düşünüyorum bunları yapacak patron o Aman kağıt satmazdi tam bir ters durum böyle bir adamın kağıdını almışız aşık olmusuz
    bedelsiz yapacak ortak alacak patron gerçekten satmazdı. bi habere havadise körü körüne inanıp beklemeye değmez diye düşünoyorum.

8. Hadi gözümüz aydın, işimiz oldu ellaham ki !!
    2073 te turnayı gözünden vuracıkkk ortaklar..

Kanada İstatistik Kurumu Göç Sayesinde 21 Milyonluk Nüfus Artışı Öngörüyor
    İstatistik Kanada, Kanada'nın 2073 yılına kadar 63 milyon kişiye ev sahipliği yapabileceğini tahmin ediyor.

Kanada İstatistik Kurumu'nun "çeşitli projeksiyon senaryoları" olarak adlandırdığı modeli modelleyen 2023 ila 2073 dönemine ait veriler, Kanada'nın 50 yıl içinde 47,1 ila 87,2 milyon kişiye ev sahipliği yapabileceğini gösteriyor.

Sayfa 645/662 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •