Kanuni bir neden göremedim hala . Param azaldı diyerek neden mi olur Forum ile kafa bulmak olur bu . Bist 'te hisse almak bir tercihtir. Risk alıp faizden çok kazanmak bunun nedenidir. Doğru kağıdı seçmedim diye şikayetçi olunmaz. Bana gerçek kanuni (Hukuki değil ) bir neden gösterin. Söylediğiniz şikayetler için anlamsız ve dava açılması mümkün değil diyebilirim ayrıca tam tersi dava edilir ve ceza da ödersiniz. DrDerman kafa bulmuş orası belli de sizin saf taleplerde bulunmanızı işaret etmiş. Yani gerçekten talep ve şikayetleriniz komik kalıyor. Bu tarz şikayetler ile dava açmanız halinde tazminat cezası bile ödeyebilirsiniz. Hatta dava sonunda patrona bana dokunma diye yalvarmak da var işin sonunda.
Saygılar,
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
hiç bi cacık olmayacak sanki bu kağıttan
Egeene yatırım yaptık bal(!)yedik şu hale bak!Bir zamanlar altın egeeni takip ederdi şimdi egeene bakıp altına bakıp girizgahlı kelimelerle kendimizi avutuyoruz!
Tarihinde ilk kez bu sene asgari ücreti geçen Cumhuriyet altını, 33 bin TL'yi aşarak rekor kırdı.
Asgari ücret: 22.104 TL
Cumhuriyet altını: 33.400 TL
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Beli kırık olduğu için borsa bir düşse iki düşüyor sahipliği güven zayıfladı şirketler en kötü günde alın desteği yaparken bizimki 7 TL'den aşağı düşsün diye kağıt satıyordu ben bunu anlamadım insan fbsinin yada bir varlığının değeri düşsün diye çalışırımi
Ama elk dingil gönderilmeye başlayınca yada bir yabancı ortaklık yada tezyit gelse diyorum ama birde şöyle düşünüyorum bunları yapacak patron o Aman kağıt satmazdi tam bir ters durum böyle bir adamın kağıdını almışız aşık olmusuz
Hadi gözümüz aydın, işimiz oldu ellaham ki !!
2073 te turnayı gözünden vuracıkkk ortaklar..
Kanada İstatistik Kurumu Göç Sayesinde 21 Milyonluk Nüfus Artışı Öngörüyor
İstatistik Kanada, Kanada'nın 2073 yılına kadar 63 milyon kişiye ev sahipliği yapabileceğini tahmin ediyor.
Kanada İstatistik Kurumu'nun "çeşitli projeksiyon senaryoları" olarak adlandırdığı modeli modelleyen 2023 ila 2073 dönemine ait veriler, Kanada'nın 50 yıl içinde 47,1 ila 87,2 milyon kişiye ev sahipliği yapabileceğini gösteriyor.
Yer İmleri