Sayfa 267/569 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: Viop LXVII

1. bence önemli olan konu hava yolu şirketlerinin yolcu uçağı alması değil.

önemli konu F16- F35 .

Boyink reyis zaten isteyene yolcu uçağı satıyor. Bunların finansmanı da açıkçası alan şirketin problemi.

gerçi bizim forumdaki mühendislik pruofesörleri ef 35i beyenmiya ama yapicik bişi yok.

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Olabilir de hocam,yukarıyı bırakırlar o zaman,
    Ne kadar p, ç varsa toplanır bir yere inşallah..
    güneye gördüğüm kadarı ile yezidiler ve ABD kovulan yahudiler yerleşecek orada bir hat kurdurucak israil toprak genişlemesi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3. �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    6d
    Mansur Yavaş: “Önceki döneme ilişkin 97 dosyayı savcılığa verdik. Nasıl olur da tamamında takipsizlik kararı verilir?â€
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    bence önemli olan konu hava yolu şirketlerinin yolcu uçağı alması değil.

önemli konu F16- F35 .

Boyink reyis zaten isteyene yolcu uçağı satıyor. Bunların finansmanı da açıkçası alan şirketin problemi.

gerçi bizim forumdaki mühendislik pruofesörleri ef 35i beyenmiya ama yapicik bişi yok.
    f35 sadeec trumpın yetkisinde değil senetoda güçlü isimler var bu programa girmememiz için f16 modernezasyonu olabilir ne eurofıhter alıyorduk bence buradaki alış veriş farklı ha bu maya tutarmı perşembe görüceğiz gerçi bize çok olumlu görüşme oldu , iki ülke alış verişte şu milyar dolarlar çıkacak vs ama bak geriye 10 senedir aynı seneryolar ben büyük birşey beklemiyorum ortadoğuda israile yol verip orada konjektör oluşturmaları bizim jeopolitik elimizi zayıflatmak için zaten oda tıkır tıkır işliyor.
    RTE yapacağı ülkedeki iç barışı iç siyaseti düzeltmesi içerde güçlü olursa ülke dışarıya karşı daha korku verirsin ama içerisi gördüğünüz gibi.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    çıtak dayu ile bist analizleri

hisse tutanlar (kimler ? hepsi, bütün aracı kurumlarda az veya çok hisse yok mu ? VAR ) endeksin yükselmesinden yana

zaten ( 325 dolar... 275 dolar... ) 50 dolar zarardalar

30 dolarda kardan zarar... 80 dolar

çok sıkıldılar... acilen paralarını istiyorlar 400 dolar

bir olumsuzlukta % 1 düşürüp, aynı olumsuzluk kalktığında % 3 yukarı alıyorlar
    cuma % 3 yukarı aldılar, bugün % 1 bile düşmedi

yine satıcı yok piyasada

iyi haberler gelene kadar beklet... düşürme bari modundayız

6. çelik,enerji tahtalarıyla ilgili dedikodumu var yeşildeler

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bakanın o sözünü ben de unutmadım. Emeklilere zamanında maaş ödeme telaşındayız demişti. Gerçekten edep Ya Hu !!!
    Dedektif
    @haberdedektif
    ·
    23 Eyl
    Bakan Işıkhan: (Çalışma sürelerinin kısalması hk.)

— Ülkemizde çalışma süresi 45 saattir.

— Yaklaşık 2030 yılına kadar daha çok üretmeye, daha çok çalışmaya ihtiyacımız var.

— Mesai saatlerinin kısaltılması gündemimizde değil.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    cuma % 3 yukarı aldılar, bugün % 1 bile düşmedi

yine satıcı yok piyasada

iyi haberler gelene kadar beklet... düşürme bari modundayız
    Ülkede dolar ve bazı hisseler bedavanın altına inmeye başladı, doları yine çaktırmadan ğiriyor ama ihracat yapan sanayi bedava, %50 altında açık olanlar..

Sayfa 267/569 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •