kimseyi yanıltmak istemem bedelsiz bekleyeceksem tofaş , aygaz , doas , anadolu hayat emeklilik bu şirketlerde beklerim üç beş temettümü de alırım. , ben bugün itibari ile egeenden ayrıldım kalan arkadaşlara bol kazançlar dilerim.
kimseyi yanıltmak istemem bedelsiz bekleyeceksem tofaş , aygaz , doas , anadolu hayat emeklilik bu şirketlerde beklerim üç beş temettümü de alırım. , ben bugün itibari ile egeenden ayrıldım kalan arkadaşlara bol kazançlar dilerim.
Hayırlı olsun sayın apa.
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Harp savaş büyük bir olay olmadığı müddetçe tekrar dönüş fırsatı ancak şöyle olur , başka hisseden voleyi vurursun, egeen hala bıraktığın yerdedir , veya biraz yukarıdadır, alırsın bedelsiz beklersin veya %20/30/40 kar görüp tekrar satarsın.
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Hayaller , hayaller,
Şirketin ortaklık açıklaması yok , keşke ortaklık olsa diye konuşuyorsunuz, artı yapacağı yeni yatırım yok keşke olsa şöyle olurdu diyorsunuz, daha neler neler biri de çıkıp der ki egeen bahçesinde petrol bulunsa şöyle olurdu...
Geçen sene askeri ve arazi taşıtı kapını bile fiyatlamayan hisse hiç bir haberi fiyatlamaz,
Zamanla teknik olarak ucuz kalırsa dikkat çeker, birileri de gelirse biraz yükseltir, hepsi bu olur.
Yer İmleri