Sayfa 2439/2490 İlkİlk ... 143919392339238924292437243824392440244124492489 ... SonSon
Arama sonucu : 19920 madde; 19,505 - 19,512 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    10d
    Mahkemeden CHP'nin İstanbul İl Kongresi için karar: Yazı gönderildi.

İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi, CHP'nin İstanbul İl Kongresi'nin çalışmaları için durdurma kararı verdi.

Mahkeme, kongrenin durdurulması için valilik ve ilçe seçim kuruluna yazı gönderdi

2. lt col temmuz
    @temmuz1919
    ·
    13d

Yorum hesabı
    Kremlin: “Rusya kesinlikle kaplan değil. Rusya daha çok ayı ile ilişkilendirir. Kağıttan ayı ise yoktur, Rusya gerçek bir ayıdır.”
    Hatta ayıoğlu ayıdır. Gutup Ayusu.

3. Borsa yine göçtü... ))))))))))))))))) Fakat eskisi kadar değil. Herşeye alışılıyor. Hukuk lazım olur bir gün.

4. https://halkweb.com.tr/otelz-krizi-o...den-odenmiyor/

Edinilen bilgilere göre, pek çok otel ve pansiyonun Haziran ayında alması gereken ödemeler hâlâ yapılmadı.

Özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerinde faaliyet gösteren işletmeler, sezon boyunca oda satışlarından elde ettikleri gelirleri tahsil edemeyince nakit akışlarında büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirtiyor.

Ege Bölgesinde faaliyet gösteren bir otelin işletmecisi konuyla ilgili olarak Halkweb’e yaptığı açıklamada OtelZ’nin kendilerini çok zor duruma düşürdüğünü ifade ederek şunları söyledi:

“Bizim gibi küçük işletmeler için bu ödemeler hayati önemde. Sezon başından bu yana milyonlarca liralık alacak birikti, ancak Otelz’den hiçbir ödeme yapılmadı. Bu durum sadece finansal değil, psikolojik olarak da işletmecileri tüketiyor.”
    Atakan Sönmez
    @atakansmz
    ·
    32d
    Ticaret ahlakı diye bir şey kalmadı. Yargı meseleleri çözmekte yetersiz. Büyük balıkların sürekli küçük balıkları yediği bu ekosistem toptan bir çöküşe doğru gidiyor.

Sözleşmede 30 gün içinde yapılacağı taahhüt edilen ödemenin 90 günde dahi yapılmamasının dürüst ticaret ilkesine açıkça aykırı olduğu ortada.
    Yargıyı siyasete bulaştırırsan, her şeyi bozarsın.

5. Fısıltı
    @fisiltihaberr
    ·
    35d
    ABD’de cinayet suçundan 38 yıl cezaevinde kalan 72 yaşındaki adamın masum olduğu anlaşıldı.

Devlet, ona 25 milyon dolar (yaklaşık 1 milyar 36 milyon TL) tazminat ödeyecek.
    72 yaşında adam parayı ne yapacak? Hangi para 38 yılı geri getirebilir?

Para didiğin nedir be ya?

6. Mahfi Eğilmez
    @mahfiegilmez
    ·
    39d
    Dünyada Türkler kadar kendi kendine riskler yaratıp bütün zamanını o kendi yarattığı riskleri çözmekle geçiren başka bir toplum var mıdır bilmiyorum.
    Hiç olma mı?

7. https://x.com/AzemGardas/status/1970576207805632577

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    AZEM GARDAŞ ‼️
    @AzemGardas
    🔴⭕️KONSER OLAYININ NASIL PATLADIĞI⭕️🔴

Bilindiği üzere konser olayının başları geçen yılın sonuna dayanmaktadır.

İ.M.Gökçek Halil ibrahim yılmaz ile sosyal medyadan atışmıştı. O zamanlar Eski CHP meclis üyesi şimdiki DİNAZOR kod adlı İtirafçı ABB meclis üyesine Halilin açığı varmı diye sordu oda konserleri kendisi organize ediyor benimde husumetim var deyip konuyla ilgili olarak Promega organizasyon ışık görüntü sistemlerine gidiyor (yalanlayamaz) çaktırmadan işin nasıl aldığını herseyi öğreniyor fahiş fiyata iş yapıldığını felan. Sonra gidiyor i.m. gökçeğe bildiriyor. gökçek rakamlara ve işlere bilmediğim bir şekilde öğreniyor ve olayı patlatıyor. Şuan tutuklu olan Dr. Selahattin bey Halil İbrahim yılmazın doktorudur ve tüm işleri organize eden odur. Sabah Nevzat bey hakkında söylenenlere karşı çıkmıştım sebebi adam çoğu işte özel kalem bile değil olduğundada yetkisi yok. Seçim zamanı bulunduğu yerden dolayı ismini geçirenler var Yanlış bilgidir. Konser Olayının Tek baş organizatörü Halil İbrahim Yılmazdır. o dışardayken basit memurların içerde olması hukuka benim iç istemim olarak aykırıdır.

Dinazorun çalışma sistemi ve kişileri de açıklayacağım😁

@halilibrahimy_
    çık suçlu benim de masum insanları ve mansur beyi daha fazla kandırma‼️‼️‼️‼️

8. https://www.medyafaresi.com/haber/ka...ulendi/1033512

Kaya Çilingiroğlu, 25 yaş küçük sevgilisiyle el ele görüntülendi
    Hülya Avşar’ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisiyle Bebek'te el ele görüntülendi.
    Geçen aylarda kızı Zehra'dan (26) bile küçük sevgilisiyle yakalanan Çilingiroğlu, bu ilişkiye dair bir süre sonra "Görüntülendiğim kız Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisiymiş. Bir de 22 yaşında. Öğrenir öğrenmez her yerden engelledim. Beni kullandı. Meğer o gece oraya basının gelmesini o istemiş, başkalarına aratmış. Ben bunları sonradan öğreniyorum. Benim üzerimden prim yapmaya çalıştı ama sanırım pek de amacına ulaşamadı. Telefon numarasını sildim, her yerden de engelledim" demişti.
    Bunda da ne tokmak varmış, tokmaklamaya doyamadı. Ayıp yahu. 60 yaşından fazladır bu.

Sayfa 2439/2490 İlkİlk ... 143919392339238924292437243824392440244124492489 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •