Sayfa 314/569 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Viop LXVII

1. şahit bu graflar sen bak çanak formasyonu 2,5-3 ay önce verdim burada bugun formasyon tamamlandı ekmek yedikmi bu sene yedik yalnız benim anlatmak istediği farklı anlayan anlamıştır anlamayan 2017 den sonraki dönüşe baksın sağlıksız işlemler sonu 1 -1.5 düzeltme olur bakalım bunun hikayeside böyle olacak mı ona bakıcaz.
    dolar bazlı formasyon bugun tamamlandı yalnız ite kaka bademler oklu bölgeye doğru götürecek gibi aylık rsı 92 lerde 95-96 hep sert satış yemiş bufilmide takip edersiniz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,327
    Blog Entries
    1
    - Beyaz Saray da ki görüşme yarın saat 18.30 da olacak gibi duruyor.
    - Normalde oval ofiste görüşülüp heyetler vs sonra basın önüne çıkılırmış.
    - Yarın İLK KEZ kez önce basın önünde soru cevap olacakmış.
    - ABD medyası uzun bir basın görüşmesi bekliyor.

BENCE Trump*ABD içeride görüşecek bir şey yok tavrında. Onun için önce BU basın görüşmesi. BELKİ bu basın önünde kanuşmadan sonra içeride bir şey görüşmeye gerek kalmayacak,,,, en azından ben ABD liler bizim heyetin aniden gitmesini bekliyor sanki. Belki önce görüşseler sonra basın açıklamasına GİDİLEMEYECEK durum olacakdı. Bunu düşünüyorlar gibi.

YARIN tarihi bir gün olabilir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Hemde 2012 deki TL rakamları ile alan Söz konusu mankenin, Hollandalı top model Doutzen Kroes olduğu ortaya çıktı.

Müslümanlık da dilde var uygulamada hak getire.

Sıkıntı ne biliyormusun adamlar bağları Bahçeleri götürmüş soran yok sen ben bir salkım üzüm bir elma almışız hırsız olmuşuz bunu yapan senden benden daha müslüman orucunu tutar namazını kılar dinini savunur
    Ve işin kötüsü sen ben hala dinsizsin diye biz kötüyüz onlar iyi

Eeee ben daha ne diyeyim en güzel örneği Filistin işte en son din en son peygamber en son kitap filistine gelmiş ama elin gavuru Yahudiler katliam yapıyor kimsenin gücü yetmiyor ve sözde müslüman ülkeler kılını bile kıpırtdatmıyor

Eeeee o zaman hırsızı değil müslüman olmayanı içeri tıkarsın çünkü.....
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. Resmen kolay para viopta

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Sıkıntı ne biliyormusun adamlar bağları Bahçeleri götürmüş soran yok sen ben bir salkım üzüm bir elma almışız hırsız olmuşuz bunu yapan senden benden daha müslüman orucunu tutar namazını kılar dinini savunur
    Ve işin kötüsü sen ben hala dinsizsin diye biz kötüyüz onlar iyi

Eeee ben daha ne diyeyim en güzel örneği Filistin işte en son din en son peygamber en son kitap filistine gelmiş ama elin gavuru Yahudiler katliam yapıyor kimsenin gücü yetmiyor ve sözde müslüman ülkeler kılını bile kıpırtdatmıyor

Eeeee o zaman hırsızı değil müslüman olmayanı içeri tıkarsın çünkü.....

dün colani canlı mülakat verdi eski cia başkanına.. rezil etti. colaniyi.

üj beş sene önce el kaide görevin için başına ödül koymuşken şimdi buradana olmana hayranım. biz eskiden de dosttuk dedi.

sana gravatı takan biziz deyor..

BM ise kocaman bir komedi....

koskoca BM.. trump şova döndü... trump herkes suriyedeki pasta için geldi deyor özetle.

BM görevini unutmuş.. liderlerin şov yerine dönmüş.

trump eşliğinde herkes halay çekiyoru. konseyde

filistin için geldik diyen liderler 3 dk filistine ayırıp konuşmanın tamamı trump ile ticaret anlaşmasına oturuyor saatlerce pazarlık ediyor.

bm toplantıda filistin konuşulurken israil inadına gidip filistine bomba yağdırıyor.

.........................

bu adamları kınıyoruz demek kusura bakmayında bu adamları ödüllendirmek.

kınama dediğin 1 gün olur 5 gün olur.

2 sene geçmiş.. hala kınıyoruz..

he baba bende kınyom.. ama kınamakla düzelmiyor.. tam tersine israilin gücünü onaylamış oluyorsunuz !!

..........

bende ruzyayı kınıyorum.. bittimi şimdi. ukrayna savaşı.

................

salak salak şeyler.

israil gördünümüz mü anca kınayabilirler diye dahada fazla cesaret alıyor.

...........................

insanoğlu gerizekalı geldi.. gerizekalı gitmeye devam ediyor.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dün colani canlı mülakat verdi eski cia başkanına.. rezil etti. colaniyi.

üj beş sene önce el kaide görevin için başına ödül koymuşken şimdi buradana olmana hayranım. biz eskiden de dosttuk dedi.

sana gravatı takan biziz deyor..
    İnsanın evrimi devam ediyor insansı özelliklerini kaybedip geçmişe evrilmeye
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 314/569 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •