Sayfa 305/308 İlkİlk ... 205255295303304305306307 ... SonSon
Arama sonucu : 2463 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. Bu kağıdı bilerek veya bilmeyerek manipülatif segmente sokan ( burada mesele düşmesi çıkması değil artı kapattığı günlerde aynı şeyi söyledik) anlayış var ortada. Üzerinde çok düşünülmesi gereken bir konu. Ama ben şunu görüyorum bütün yatırımcılar bu işlerden dertli birlik olup bir hamle yapalım bu işlemlerin yanlışlığını beraber iletelim desek Nasrettin Hoca ile Timur un fil hikayesine döneriz. Ortada kimse kalmaz. O zaman bu tarzda ben yaptım oldu anlayışından bu borsa kurtulmaz .

2.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    inciraltı 1/5000 ve 1/1000 planlar onaylanmış......ekimdede askıya çıkar........artık sona yaklaşıyor buraya imar geldiği zaman bakalım arsa m2 fiyatları nerelere çıkacak.......

ve bizim burada 3000 m2 arsamız var.....bununla ilgili ne gibi planları var......

Balçova İnciraltı’nda ‘Turizm- Ticaret Alanı’ imar planı onaylandı..

Egeşehir Yapı Planlama Müşavirlik ve Teknoloji A.Ş. tarafından hazırlanan Balçova, İnciraltı Mahallesi 25034 ada 1 parseli kapsayan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, belediye meclisinde oy çokluğuyla kabul edildi. Plan değişikliği alanın “Turizm-Ticaret Alanı†olarak belirlenmesini öngörüyor.

08.09.2025 - 19:38

Balçova İnciraltı’nda ‘Turizm- Ticaret Alanı’ imar planı onaylandı.

CEMRE YUVARLAK/EGELİ GAZETE- Egeşehir Yapı Planlama Müşavirlik ve Teknoloji A.Ş. tarafından hazırlanan Balçova, İnciraltı Mahallesi 25034 ada 1 parseli kapsayan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, belediye meclisinde oy çokluğuyla kabul edildi. Plan değişikliği alanın “Turizm-Ticaret Alanı†olarak belirlenmesini öngörüyor.
    Evet evet uçuyoz kaçıyoz 2030-2032 planına atılan olaylar. O kadar beklersen eyvallah

3.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Sn. Miles Iron ben Norveç Varlık Fonu dışında doğru düzgün bir yabancı olduğunu düşünmüyorum. Bofa işlemlerinin ve Citi takastaki malların bıyıklı olma ihtimali çok yüksek. Bu Bofa baskısı da hisse de çok klasikleşti. Ne zamana kadar sürer bilinmez ancak o güne kadar yatay trend devam gibi görünüyor.
    Evet son 2-3 hafta da kesinleşti. Yüksek ihtimal patron işlem yapıyor. Küçük spekçik Bektur birşeyler deniyor ama çok başarısız işlemler.

4.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    QNB nin hissede piyasa bozucu işlemlerden ceza alması gerekir. Sürekli aynı şekilde yukarı yönde alıp 5 saniye içinde aşağı basması piyasa bozucu işlemin vücut bulmuş halidir. Bunu hiç bir gelişmiş ülke borsasında yaptırmazlar.
    Kesinlikle bariz şeklide aynı dakika içerisinde al sat al sat yapıyor. Bu kadar da olmaz içine ettiler kağıdın da şirketin de.

5.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Bu kağıdı bilerek veya bilmeyerek manipülatif segmente sokan ( burada mesele düşmesi çıkması değil artı kapattığı günlerde aynı şeyi söyledik) anlayış var ortada. Üzerinde çok düşünülmesi gereken bir konu. Ama ben şunu görüyorum bütün yatırımcılar bu işlerden dertli birlik olup bir hamle yapalım bu işlemlerin yanlışlığını beraber iletelim desek Nasrettin Hoca ile Timur un fil hikayesine döneriz. Ortada kimse kalmaz. O zaman bu tarzda ben yaptım oldu anlayışından bu borsa kurtulmaz .
    Cimer şikayet edilmeli SPK kontrol etmesi için ama onlarda hangi birine yetişecek daha 2 sene önce ki işlemleri falan inceleyip içeri adam alıyorlar.

6. Patron böylesine parlayan bir şirketin tahtasını öyle çapsız arkadaşlara emanet etmiş ki şirketin gücüne yazık ediliyor. Patronun işlemlerden haberi olduğuna inanmıyorum.

Tahtada yapılan işlemler ağırlıkla spekülatif ama şunu anlayamıyorum
    "bu kadar spek hareket ile bu kağıt ucuz tutuluyor ama arkada malda toplanmıyor, amaç ne ???"

7. Sn.Chikinovski ben malın ciddi toplandığını ancak 5-6 kişide yüklü olan malları alamadığı için patinaja devam ettiğimizi düşünüyorum. Piyasa yapıcı o malların hiçbirinin kredili olmadığını ve bekleyecek mallar olduğunu biliyorsa ki biliyordur boşuna dönüp duruyoruz. O sonuna kadar oyununu oynayacak. Fiyatlar sanal bu tahtada daha önce çok kereler gördük istese 5 günde 35 yakar. O yüzden düşüşler çıkışlar çok önemli değil hedefe odaklanmak lazım. Ama tahtadaki işlemlerin manipülasyona evrilmesi düşüş çıkıştan bağımsız yanlıştır. Bunun için ortak hareket iyi bir seçenek olabilir .

8. Bu güçsüz görünümle kötü bir hafta kapanışı görünüyor. Ama genel yatırımcı için söylüyorum moral bozmaya gerek yok. Ordan döner buradan çıkar bunların hepsi laf kalabalığı. Bu bir büyüme hissesi trade hissesi değil. Harika trade hisseleri var borsada bence şanslarını orda denemeliler. Herkes işini yapıyor piyasa yapıcı da öyle. Doğru yapıyor mu bence hayır ama yapacak bir şey yok.

Sayfa 305/308 İlkİlk ... 205255295303304305306307 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •