Bedrettin
@bedbolukbasi
·
29d
ENİ/ÖNEMLİ -ABD Başkanı Trump:
İsrail in Batı Şeria yı ihlak etmesine izin vermeyeceğim. Buna izin vermeyeceğim. Bu olmayacak.
Netanyahu ile bu meseleyi konuştum. Ama konuşsam da konuşmasam da ilhak etmelerine izin vermeyeceğim. Artık yeter. Durmanın zamanı geldi.
Bedrettin
@bedbolukbasi
·
33d
YENİ/ÖNEMLİ - ABD Başkanı Trump:
Erdoğan ile askeri ekipmanların satın alınmasıyla ilgili çok iyi bir görüşme yaptık.
Bedrettin
@bedbolukbasi
·
34d
YENİ/ÖNEMLİ - ABD Başkanı Trump [Erdoğan, Rus petrolü satın almaya son vereceğini söyledi mi?
Bununla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Ama ben istersem yapar.
Ona 'Tamam, onlardan petrol almayı durdur' demedim, ama durduracağını düşünüyorum.
Neden biliyor musunuz? Çünkü alabileceği birçok başka yer var.
Türkiye nin çok fazla seçeneği var.
Erdoğan harika bir Cumhurbaşkanı, çok akıllı adam. Doğru olanı yapacaktır.
https://x.com/bedbolukbasi
İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul
TRUMP a tam biat olmuş..
Petrolü Rusya dan almayacaksın! Yes Sir.
Doğal Gazı da benden alacaksın. Yes sir..
İnce bir detay
Bu arada gazeteciler ayarlanmış..
Erdoğana hiç soru sormadılar...
Neden????
Gördüğüm, Trump Erdoğana özürlü gibi davranıyor.. Koltuğu çekmesi, buyur demesi falan.. Naziklikten öte, acıma gibi geldi..!!!
Erdoğanın yürüyüşünü gören biri acımadan başka ne düşünebilir.. Ha düştü ha düşecek gibi.. Sağlık gibisi yok yahu..
Bedrettin
@bedbolukbasi
·
31d
YENİ/ÖNEMLİ-ABD Başkanı Trump [Türkiye ile F-35 anlaşması yapacak mısınız?
İstersem çok kolay bir şekilde yapabilirim.
Bunu yapabiliriz, evet. Duruma bağlı. O bizim için bir şey yapacak.
https://x.com/bedbolukbasi
----------------------------------------------
F-16 lar hakkında gelişme yok gibi.?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüşmesinden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı:
- "Gerek F-35 gerek F-16 konusu gerekse Halk Bankası ile ilgili aramızdaki ilişkiler konusunu etraflıca görüşme fırsatı bulacağımıza inanıyorum" - "Heybeliada Okulu ile ilgili üzerimize ne düşerse biz onu zaten yapmaya hazırız. Dönünce de Sayın Bartholomeos ile bu konuyu görüşme fırsatı bulacağım" - "Sayın Trump'ın gerek birinci döneminde gerekse ikinci döneminde Türkiye-ABD ilişkilerinde farklı bir süreci yaşıyoruz" - "(Trump ile) Birlikte el ele bölgedeki sıkıntıları aşacağımıza da inanıyorum"
WASHINGTON (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gerek F-35 gerek F-16 konusu gerekse Halk Bankası ile ilgili aramızdaki ilişkiler konusunu etraflıca görüşme fırsatı bulacağımıza inanıyorum." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beyaz Saray'daki Oval Ofis'te ABD Başkanı Donald Trump ile bir araya geldi.
Görüşme öncesi değerlendirmelerde bulunan ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, bu ziyareti Birleşmiş Milletler Genel Kurulu ile iç içe olan dönemde gerçekleştirmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:
"Sayın Trump'ın gerek birinci döneminde gerekse ikinci döneminde Türkiye-ABD ilişkilerinde farklı bir süreci yaşıyoruz. Gerek F-35 konusu gerek F-16 konusu gerekse Halk Bankası ile ilgili aramızdaki ilişkiler konusunu bugün etraflıca görüşme fırsatı bulacağımıza inanıyorum. Heybeliada Okulu ile ilgili üzerimize ne düşerse biz onu zaten yapmaya hazırız. Dönünce de Sayın Bartholomeos ile bu konuyu görüşme fırsatı bulacağım."
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gazetecinin, "Siz, Başkan Trump'ın barış için çabalar gösterdiğini daha önce de söylemiş bir Cumhurbaşkanısınız. Bölgede birçok lider ile de görüşmeler yapıyorsunuz. Gelecekte nasıl çalışabilirsiniz birlikte?" sorusuna, "Buna inandığım için zaten bunları söylüyorum. Birlikte ele ele bölgedeki bu sıkıntıları aşacağımız inanıyorum." yanıtını verdi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
--------------------------------------------------
Trump'ın isteği galiba Heybeliada Okul meselesi.?
Erdoğana soru soran gazeteci yok. Önceden ayarlanmış
Aynı tr deki soru /cevap hazır metinler Anadolu ajansı!!! tarafından yayınlanmış..
Gerçek gazeteciler kenara çekilmiş..
El konulan şirketler? Muhalefete yapılan hukuksuzluk..
Çokkk soru var ama soru soracak gazeteci ABD de kalmamış..
Yada önceden düzenlenmiş /ayarlanmış..
Hasta başkana dokunmayın, kızdırmayın..
Önceki vukuatları malum!!!!!!!
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Voice Of Levant
@VoiceOfLevant
Türk Hava Yolları, ABD merkezli uçak üreticisi Boeing ile 200 den fazla yolcu uçağını kapsayan stratejik bir anlaşmaya imza attı.
ABD'nin Türkiye Büyükelçisi Tom Barrack, anlaşmanın tamamlandığını ve teslimat sürecinin başlayacağını duyurdu.
https://x.com/VoiceOfLevant/status/1971327201091137803
The Spectator Index
@spectatorindex
World's best-connected airports
1. Istanbul
2. Frankfurt
3. Paris Charles de Gaulle
4. Amsterdam Schiphol
4. Chicago OHare
6. Dubai
7. Dallas Fort Worth
8. Shanghai Pudong
9. Atlanta Hartsfield-Jackson
10. Rome Da Vinci Fiumicino
(Cirium) https://www.cirium.com/
https://x.com/spectatorindex/status/1969808844709884367
Yer İmleri