Sayfa 366/570 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon
Arama sonucu : 4558 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Soner Gökten
    @SonerGokten
    Damlakent Gayrimenkul Sertifikası rezaleti!
    Halka arz iskontosu masalıyla vatandaşa 7,59 dan satıldı.

Ev sahibi olma hayaliyle damlaya damlaya ev alırım diyen yurttaş, aslında ortada çakılı bir çivi bile yokken, Emlak Konut GYO nun müteahhitlerini fonladı.

Bugün olan şu: Küçük yatırımcı ev umuduyla cebindeki son kuruşu verirken, müteahhit kasasını doldurdu. Ev yok, temel yok, proje yok; sadece rant var.

Daha da acısı, ekonomist maskesi takmış emlakçı borazanlar hâlâ ekranlarda kara pazarlama yapıyor. Halkı kandırıyorlar: İskonto, fırsat, değer artışı diye diye bir umut sömürüsünü sürdürüyorlar.

Bu ülkede barınma hakkı bile bir saadet zincirine dönüştürüldü. Yazık, çok yazık!
    Daha önce de defalarca kez demiştim müteahhitlik işi bitmişti para kazanmak için bir yol aradılar ve bu yolda borsaydı

Kimse üzerine alınmasın ama bunun hırsızlık olduğu başından belliydi inanan insanların ballandıra ballandıra anlatması işi bilen veya bilmeyen farketmiyor yanlıştı

Ev sürekli değerleniyormuş
    Kira getirisi varmış
    Mışmış

Şimdilik geçmiş olsun 3-5 yıl sonra belki 10-15 tl olur fakat ne eviniz olur nede kaybettiğiniz paranızı yerine koyma şansınız

Saygılar
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    2000 yılında 1 kg etin fiyatı ne kadardı?

1 kg etin karşılığı ise 5,5$ dır. 1999 yılında 1 kg etin fiyatı 2,098,040 TL dir. 1 kg etin karşılığı ise 5,0$ dır. 2000 yılında 1 kg etin fiyatı 2,824,632 TL dır. 1 kg etin karşılığı ise 4,5$ dır.

---------------------------------------------------------------
    Güncelde etin fiyatı 20 dolar cıvarı....hayvancılık üretiminde sıkıntı çok büyük.

https://www.manisakulishaber.com/ak-...konomi-itirafi
    AK Partili Arınç’tan ekonomi itirafı!
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. Ülkede bir ekonomist bir yetkili çıkıp dünkü ABD buluşmasından Türkiye ne kazandı ekonomik anlamda anlatmıyor .Trump çıkıyor f35 verebilirz eeeeama RTE bizim için birşey yapacak ne yapacak net söyleseydin çengelli bulmaca
    2045 kadar sıvı doğalgaz anlaşması olmuş dostum putin ne diyecek bu işe rus turistler geliyor ya turizm anlamında.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Bu yazımdan sonra şunuda ekleyeyim

Ben jeolojik olarak deprem ülkesi olduğumuzdan büyük deprem ve depremler bekliyorum
    Başkalarıda benim evim yada evlerin olacak diye bekliyor
    Ben belkide büyük deprem görmeden onun kaygısıyla öleceğim
    O başkalarıda ev sahibi olduklarında oturamadan ölecekler
    İşte ümit etmek böyle bir şey

5. 1 haftadır bu gezi hikayesine savunma,çelik,enerji, halkbank yukarı sürdüler ne var bunlarla ilgili sıfır haber.

6. Açıklamayı Türkiye büyükelçisi değil, Türkiye ve Suriye özel temsilcisi sıfatlı bir işadamı yapıyor. Meşruiyet diye bir kavram kullanıyor. Yerin dibine soktular bizi alüminyum… hep gösterilen beka sorunu bellidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son dakika... CHP’de kritik duruşma bugün
    CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’e yönelik itiraz davası bugün İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülecek.

Gürsel tekin şutlanırsa borsa yeşil olur mu?

8. Biz işimize bakalım bu ay enflasyon rakamı dinlediğim 3 ekonomist 2-2,5 arası bekliyor , buda faiz indirim derecesinin azalacağını belki çok yüksek gelirse indirim yapmaya bilir diyor.Kısa vade hikayemiz bu.

Sayfa 366/570 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •