Sayfa 369/569 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Viop LXVII

1. Bir de açıklamasında çok saygı duyulan bir adam çok güçlü bir ordu inşa etti diyor. Çok medeni bir ülke inşa etti denileceği zamanlar da gelse keşke.. herkesin gözü bizim ordumuzda… tek ihraç kalemimiz belli alüminyum. Gram ilerlememişiz. Kore den dolayı nasıl da güzel öldüğümüzü de biliyorlar. Emlak bak burada da kabaran birşeyler var gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. eregli 2.. aselsan bence olabilir orta uzun tutulmalı petkm ise yılların sürüngeni patlar mı ora şüphe
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Şu an ki tabloya göre
    Sabaha kdr birsey değişmezse!!!
    Ereğli halkb tupras aselsan
    Devre keser yarin
    İlk devre Ereğli
    Çok yüklü shorttum %70 i ni kapattım
    Akboy short nedir bilmez vob hesabı yok iş öğretmeye kalkıyor

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sonuç olarak..

gaz maz uçak falan derken 150 milyar dolarlık bişiyler alacaz...

abd ise bizden 1 kilo domatis bile almadı.

böyle ticaret anlaşmasımı olur yaw.

Ülke zaten batık durumda dış borç 450- 500 milyar dolar dışa borca bir 150 daha ekle bakayım 650 milyar dolar bizi öyle böyle mikmeyecekler nasıl ödeneceği konusunda bir fikri olan var mı? Bence hazırlanın yeni vergilere ....

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    eregli 2.. aselsan bence olabilir orta uzun tutulmalı petkm ise yılların sürüngeni patlar mı ora şüphe
    Petkim yani SOCAR İtalya'da bir petrol şirketini daha almıştı geçen haberi vardı tabi bu petkim ile ilgili değil patronla alakalı
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bir de açıklamasında çok saygı duyulan bir adam çok güçlü bir ordu inşa etti diyor. Çok medeni bir ülke inşa etti denileceği zamanlar da gelse keşke.. herkesin gözü bizim ordumuzda… tek ihraç kalemimiz belli alüminyum. Gram ilerlememişiz. Kore den dolayı nasıl da güzel öldüğümüzü de biliyorlar. Emlak bak burada da kabaran birşeyler var gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    abey.. toplantının genel toplu anlamda şöyle bir baktığında.. video kritik yapam.

ben siyasetten anlamam.. sayısalım mikkemmel değil.. beynimde 2 tene nörunla şunu gördüm.

tablo..

trump kendi çevirmenini bile getirmemiş... yani bu nedemek. ??

reyiz konuşur bişeyler der.. adam türkçe mi biliyor ?

reyizin çevirmenini dikkate alıyor .. yani ne söyleyeceklerini umursamıyorlar bile.

tr deki hukuksuzları halkb zopasınıda gösterip.. güzel bi paket hazırlamışlar... sorun çıkmasın hepimiz güle oynaya paketi verelim abime diyip gönderdiler.

boing falan adamlar için önemli.. 300 boying almak demek abd ye ciddi istihdam sağlamak demek. uçaklar göğlerden gelen kararla inmiyo fabrikalara

ruzyadan petrol gaz neyim alma diyor.. giderek ayak enerjiyide verdiler.. baktı bunnar herşeye gülüyor.

trumpta şovunu yaptı... kendi çevirmenini getirmeye ihtiyaç bile duymamış sarı kafa.

benim gördüğüm bu..

troller neye coşar neye bakar bilmem.. 150 milyarlık koltuğa sağlam oturduk.

rayib olayını hatırlatıyor.. bunnar yine gülüyor falan filen.

Birde gizli anlaşmalar var sonradan öğreneceğimiz

Son dakika... CHP’de kaosu sürüyor...
    İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde, CHP İstanbul İl Başkanlığı’na atanan kayyum heyetinin itirazlarının görüşüldüğü duruşma başladı. Tedbir kararı devam edecek.

Sayfa 369/569 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •