Sayfa 388/569 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Reis yanlışlıkla 200 uçakta Pegasus’a aldı heralde o neden düşüyor?..
    Sanırım o geçen sene vermiş idi

https://www.bloomberght.com/pegasus-...5%9F%20verildi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    +18 filmi saat 17.00 dan sonra başlamıyormuydu. Seans saatleri mi değişmiş.
    3 film bir arada olunca erken başlatıyorlar.
    [emoji3]

3. 240 dk kanalın içinde 3-4 gündür takip ettiğim formasyon aşağı kırıldı mavi ok bölgesinden bir kısım mal verdim bu bölge destek bölgesiydi.Bir kısım mal haftaya kalıcak formasyon devamlılığı olurmu diye şimdilik stratejim bu yönde.
    kendi graflarınızla karşılaştırıp analiz edin piyasa çok oynak ve her an gündem değişebiliyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

240 dk kanalın içinde 3-4 gündür takip ettiğim formasyon aşağı kırıldı mavi ok bölgesinden bir kısım mal verdim bu bölge destek bölgesiydi.Bir kısım mal haftaya kalıcak formasyon devamlılığı olurmu diye şimdilik stratejim bu yönde.
    kendi graflarınızla karşılaştırıp analiz edin piyasa çok oynak ve her an gündem değişebiliyor.
    hesabıma göre 12200-300 arasına inerse tüm Türkiye long olur diye düşünüyorum..senin grafikle uyumlu alt bant oralara geliyor..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sanırım o geçen sene vermiş idi

https://www.bloomberght.com/pegasus-...5%9F%20verildi.
    İyi bari..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. Kuzunun övdüğü hisseleri özelden yazarsanız sevinirim...

eregl övmüş dün %6 çaktılar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Trump'ın 'Rus gazı almayın' teklifine Moskova'dan ses geldi
    Kremlin, Trump’ın Türkiye’nin Rus petrolü alımlarını durduracağı iddiasına sert yanıt verdi. Sözcü Dmitri Peskov, Türkiye’nin kendi çıkarlarına göre karar veren egemen bir devlet olduğunu vurguladı. Moskova, TürkAkım ve Mavi Akım’ın tam kapasite çalışmaya devam ettiğini açıkladı. Açıklama, Erdoğan ile Trump görüşmesinin hemen ardından geldi ve enerji hatlarının Rus ekonomisi için kritik önemini bir kez daha ortaya koydu.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Netanyahu dondu kaldı: Konuşmaya başlayınca arkalarını dönüp gittiler
    İsrail Başbakanı Netanyahu BM'de konuşurken yüzden fazla ülkenin temsilcileri salonu terk ettiler. Netanyahu ise sorumluluk almadığı gibi, Filistin'i tanıyan ülkeleri sorumlu tuttu. Bu esnada içeride protesto edilen Netanyahu, dışarıda da Filistin bayraklarıyla protesto edildi.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 388/569 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •