Sayfa 5/24 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
Arama sonucu : 185 madde; 33 - 40 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    15 dakikays kısa diyorsanız bişey diyemeyeceğim
    Başkan,
    35 dk süren 2-3 gezi yaşayınca
    15 dk benim için çekirdek çitlemelik.

[yandaş, ulusalcı, ırkçı ne ararsan, hepsi cirit atar bu sitede. lafın yeri gelir de serbest forum sayfalarında kürtlerin kimlik talebinden bahsedersen reha kaya'sı, meteposta'sı, efendy'nin bilmem kaç numaralısı, küfür ve hakaretlerle saldırıya geçerler. moderatör güneysu ve medwig'de bunların koruyucusu ve kollayıcısı olarak hareket ederler. hakaret edenler kollanır, cevap verenler hemen cezalandırılır.

gün gelir de gerçek bir barış masası kurulduğunda güneysu ve medwig'in suratlarının aldığı şekli, nasıl kıvırdıklarını görmek en büyük zevkim olacak. o günler uzakta da değil, ekonomi çöküşün eşiğinde millet iki kampa bölünmüş durumda, kürtlerin onayı olmadan hükümet kurulamayacak günler ufukta artık.]

Ekşide dikkatimi çekti.
    Keleş kebapta yapıldı sanırım sıra sayılan isimlerde
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,269
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    [yandaş, ulusalcı, ırkçı ne ararsan, hepsi cirit atar bu sitede. lafın yeri gelir de serbest forum sayfalarında kürtlerin kimlik talebinden bahsedersen reha kaya'sı, meteposta'sı, efendy'nin bilmem kaç numaralısı, küfür ve hakaretlerle saldırıya geçerler. moderatör güneysu ve medwig'de bunların koruyucusu ve kollayıcısı olarak hareket ederler. hakaret edenler kollanır, cevap verenler hemen cezalandırılır.

gün gelir de gerçek bir barış masası kurulduğunda güneysu ve medwig'in suratlarının aldığı şekli, nasıl kıvırdıklarını görmek en büyük zevkim olacak. o günler uzakta da değil, ekonomi çöküşün eşiğinde millet iki kampa bölünmüş durumda, kürtlerin onayı olmadan hükümet kurulamayacak günler ufukta artık.]

Ekşide dikkatimi çekti.
    Keleş kebapta yapıldı sanırım sıra sayılan isimlerde
    Aynen ekşide öyle der,şimdiki yönetim yani bunu alan sektör eskinin devamı niteliğindemi bilmiyorum,alanlar rus tabanlı bozuk sisteme karşıydılar yine hala öylemi bilmiyorum,sanmam ülke yanar dönerlen dolu,ben mynetteydim oranın forum bölümünü kapattılar,zaten oraya uğrayan yok sonrasında...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,269

5. Halk TV Kütahya'dan yayın yapıyor.
    Gezmediğim 9 ilden biri.
    Güzel görünüyor.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Halk TV Kütahya'dan yayın yapıyor.
    Gezmediğim 9 ilden biri.
    Güzel görünüyor.
    1 günlük şehir
    Hatta porselen öağazaları ve avm olmasa yarım günlük şehir.
    50 gün tam bir eziyetti
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,269
    Konserden 5 kişi tutuklanmış,gökçek ankarayı soyduruyor ona bir mok yok,dava bile görmedi,ama görevden alındı,alınmanın sebebide yok...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,269
    Her ABD ilişkilerinde CHP'ye bir darbe...

Sayfa 5/24 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •