nereden nereye?
temmuz 2010 da cok iyi karla sattigimi düşünüp ev aldigim hisse.bekleseydim 2021 de dairenin bulunduğu siteyi alabilirdim??bist'in bold pilot'u.kendisine güveneni üzdüğü görülmemiştir.
birim fiyat olarak pahalı görünse de, nitelikli yatırımcı denen deneyimli ve finansal okuryazarlığı olan yatırımcı için saklı hazine gibi bir hisse senedidir. zira 3 milyon 150 bin tl sermayesiyle 2022/3 döneminde 1 milyar tl'den fazla kar açıklamıştır. yukarıda bir yazar 2022 yılında 1 milyar tl kar bekliyordu, yiğidim aslanım egeen tek çeyrekte o kâra ulaştı 
bu ne demek; en son 2000 yılında bedelsiz sermaye artırımı yapmış şirketin eninde sonunda o beklenen sermaye artırımını yapması bekleniyor. cümle düşük oldu, farkındayım ama durum budur yani; beklenen haberin beklendiği gerçeğinde bir değişiklik yok
eninde sonunda bir vatan evladı genel kurulda,
"elimizin altında dev bir sermaye birikti, neden kullanmıyoruz? sermaye artırsak ya? bir sürü yeni yatırım yaparız o parayla"
diyecek ve insanları ikna edecek.
anlık fiyatı: 3300 civarı.
sermaye artırırsa normal yatırımcının da girebileceği fiyatlara düşecek; dolaşımdaki hisse sayısı, hacim ve derinlik artacaktır. kârını bu şekilde artırdığını varsayarsak, kaça bölüneceğine de bağlı olarak kısa sürede bölünmüş değerin bölünmeden önceki rakamlara tekrar gelmesi şaşırtıcı olmayacaktır.
tabii bunlar hep tahmin. şirket böyle bir karar almış değil, alsaydı bile bunlar yine tahmin olarak kalırdı. kumarhane bulamayınca kriptoya, orda da batınca batacak yeni zemin arayan Türk enişte ve bacanaklarının bilhassa uzak durmalarını rica ediyoruz.
patron sağlam bir bedelsiz yaparsa sasa'nın fenomen tahtını yeniden ele alır.
bir zamanlar sasa ortalıkta yokken bist'de egeen fenomeni vardı.
ülkede ekonomiyi etkileyen majör bir gelişme olmazsa (ay yazarken gülme geldi. rüzgar esse etkileniyoruz mk) eylül sonu gelmeden 11k yı göreceğine kalben inanıyor ve temenni ediyorum.
hoş, değil 11k, 21k da olsa satmaya elim gitmeyecek orası ayrı.
yeni fabrikasının üretime girmesi sonrası tarihi bir oranla bedelsiz verdiğinde ise muhtemelen beni emekli edecektir. hayırlısı bakalım.
!!!2 Ekim'de 8360 tl ile tavan açmıştır, bugün tavan kapatır yarın da tavan açarsa bedelsizi fiyatlıyor diyeceğim.!!!
yeni fabrikasının üretime girmesinden sonra açıklanır diye beklenti içindeydim, bakalım ne yapacaklar.
yatırım gibi yatırımdır ve bist'in tartışmasız kralıdır.
3 milyon tl'lik sermaye ile ne yapmak nereye varmak istediğini anlamıyorum. bugün 3 milyon tl'ye ev bile yok. şirketin kapısının önündeki araba bile 3 milyon tl'dir. sermaye arttırıp roketlemesi için koşullar yıllardır hazır. yap bu işi egeen. biz artık uçmak değil roketlemek istiyoruz.
ocağıma incir ağacı dikmiş hisse senedi.
2024 mayıs gibi 18000'i görüp sonra düşmeye başladığında bunu alım fırsatı sanıp elindeki tüm altınları satarak 15kdan buna yatıran mal benim evet...
mayıs 2024 tarihinde altın 2400 liraydı.
24 nisan 2025 itibariyle altın 4300 lira.
egeen de şuan 9000 lira bandında geziniyor.
sanıyorum kısa zamanda *3 yapıp da 27 bin bandına gelirse ben altın bazında anaparama geliyorum . hadi hayırlısı alksjdas
*23 haziranda 6800 lira
*22 ağustos 8000 lira
* 23 eylül 8600 lira
23 eylül gram altın 5000 tl.
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri