Seçimlerden önce gaz çıkaramayacak mıyız yoksa. Neyse iyi tarafından bakalım paramız var ki alıyoruz. Emekli ve çalışana paramız yok ki veremiyoruz.
starbucks türkiyedeki kafe girişlerine koskoca uçak maketi koyacakmış, anlamamakta ısrar edenlere uçak firmasının logosu da olacakmış maketler üzerinde, olmazsa LNG isimli yeni içecek çıkarabiliriz diyorlarmış..
Bu kadar yorumun üstüne bende şöyle söyleyeyim
Bunlar sizden daha müslüman
Siz ise ( ben) inançsız birisiniz
Bunları savunanlarda sizden yine daha fazla müslüman
İşin özü müslümanlık değil insanlık ve ahlak ile alakalı şimdi bu oy veren tayfa deseki lanet olsun Araplara ( asla demezler) yine düzelmez çünkü bu iş din ile alakalı değil ahlak ile alakalı bu yüzden durum farklı sorun din değil çözümü de dinsizlik değil
Neyse sesli düşündüm
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Clinton istedi Demirel vermedi, Trump istedi Erdoğan yeşil ışık yaktı
Heybeliada için 26 yıl önce ABD Başkanı Clinton “Heybeliada Ruhban Okulu açılsın†talebini iletmiş, Cumhurbaşkanı Demirel ise reddetmişti. Beyaz Saray zirvesinde de gündeme taşınan konu için Trump isteği tekrarlarken, Erdoğan “Üzerimize düşeni yapmaya hazırız†dedi.
Ben desem ki caminin yanına camimi yapılır yapmayın beni din düşmanı ilan edip hapse atarlar
Ama kendisi kilise açar kimse ses çıkarmaz işte ben bunu anlatmaya çalıştım yukarıda sıkıntı din değil ahlak
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Secbul un beklentisinden de daha kötü sonuçlar çıktı
Ben de kötü bekliyordum bu kadarı ohaa dedirtti.
Açıklanmayan çok daha kötü şeyler var reyizin yüzü çok şey anlatıyordu
Kameralar çektiği saniyesinde çakmaya basladilar vob a
Muhtemelen güney Suriye yi aldı İsrail tahminim
https://x.com/etkiIihaber/status/197...uHCAh0yCQ&s=19
Akyalamalar birbirini yemeye başlamış
O kadar kötü sonuçlar
Aselsan yarın taban olur mu
Yer İmleri