-
bizim tahtacımız piramit fonu........ağustos ayı kap bilgilerine bakarsak toplam 12358232 lot maliyeti 24.40 tl............eylül ayındada 300000 lot daha sattılar......şu an 12055000 lot ellerinde var........
aşağı yukarı fon maliyetine çektiler.......burdan aşağısı zarar yazmaya başlayacak........buna müsade edeceklerini sanmıyorum artık yada öyle temenni ediyorum........
bu haftayı merak ediyorum.......kimin tahtada söz sahibi olduğu belli olacak......
https://kap.org.tr/tr/api/file/downl...992954205912db
-
Karar haftasına giriyoruz..
Bu tahtada grup çekişmesi olduğuna hiç inanmıyorum, tahtacımız ve biz ky dışında kimse yok. Böyle bir tahtacı olduğu sürece de bir Allah'ın kulu gelmez. (Norveç fon park etti gitti o sayılmaz // katılım endeksinide zararına çıkarttılar)
Qnb/bofa/TEB üzerinden çok anormal işlemlere şahit olduk son 20 gün, bofa zararına mal sattı günlerce. Eğer 24 ün altında kapanış görürsek fon da zararına vermeye başlayacak. BU DURUM BÖYLESİNE TEMELİ OLAN BİR ŞİRKETTE OLAMAZ.
Tahtacı, Bekturun sadece parasını değil yıllarca inşaa ettiği güveni de bitiriyor.
Takip edeceğiz.
-
T.C. Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı’na
Konu: TNZTP kodlu hisse senedi hakkında manipülatif işlem şikâyeti
Sayın Yetkili,
Borsa İstanbul’da işlem gören TNZTP kodlu hisse senedinde son dönemde olağan dışı fiyat ve hacim hareketleri gözlemlenmektedir. Bu süreçte bazı aracı kurumlar ve yatırımcı grupları tarafından piyasa bozucu işlem ve manipülatif hareketlerin yapıldığı kanaati oluşmuştur.
Özellikle;
Emir iptali, hızlı al-sat işlemleriyle fiyat yanıltma,
Aynı anda farklı hesaplar üzerinden organize işlem,
Gerçekçi olmayan fiyatlamalarla yatırımcıyı yanıltma
gibi işlemler, piyasada spekülasyon ve manipülasyona yol açmakta, küçük yatırımcıların zarar görmesine neden olmaktadır.
Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat çerçevesinde, belirtilen hisse senedinde yapılan bu tür işlemlerin incelemeye alınmasını ve sorumlular hakkında gerekli idari yaptırımların uygulanmasını arz ve talep ederim.
“Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı’na yönlendirilmek üzere”
-
Gerekli islemlere başladık. Biz görmesek bile sorumlu kisileri er yada geç içeri alırlar.
-
Herkese iyi haftalar. Sn.Miles Iron aynı şekilde ben de şikayetimi gönderdim. Size de duyarlılığınız için teşekkür ederim. Aslında en azından 1000 kişi gönderse direkt dikkatler çekilir ama Türkiye de bu tarz işler olmuyor herkes şikayet eder 2 cümle yaz yok. Bu haftayı da yatay bandda geçireceğimiz belli oldu. Ema 55 üstünde tutunamadık ve üzerine geçeceğimiz süre bir hayli uzadı. Ema 55 üzerine gelmeden yeni bir trend oluşumu zor görünüyor. Bütün sağlık hisseleri hareketlendiğinde bile baskı geldiğine göre sıkıcı bezdirici oyunların bol olduğu seanslara devam.
-
Yabancı grubun olmadığı, güçlü ky nin bile kalmadığı tahtada 24 e 270bin lot koyup haddinizi bilin çekiyor tahtacımız))) yarım saat kala yapıyor bunu.
sizi kuyuya kapatır üstünüze toprak atarım diyor.
Ahh patron ah, ne çapsızlara verilmiş bu şirket
-
Sn. Chikinovski o kadar ezber ki geçen hafta 26.30 a aynı sayıda 250-300 bin lotu koyup basmıştı. Şimdi bu mal satılmak istense ordan buraya satılırdı değil mi ? Demekki al gülüm ver gülüm. Bu kağıtta her fiyat sanal. Hep üst üste kırmızı mumlar var (8-10 gün)2 yıllık tarihinde . Sonra hızlıca çek . Bu kadar uzun süre yatayda kalıp trend hareketine giren bir kağıt tekrar bu baskıya giriyorsa piyasa yapıcıda ya problem var ya da diğer ihtimal . Bugünkü 17.30 dan sonraki işlemlerin sebebini de az çok tahmin ediyorum ama madem burası benim alanım diyorsan piyasa yapıcı o zaman bir zahmet bırak bu eski modelleri. Hani gelenden gidenden kazanılacak kağıt olsa o da değil o zaman geriye hiç kimsenin tahayyül bile edemeyeceği bir çıkış hareketi planlıyor olabilirsin.
-
Fon, bofa,citi de lot vermeden bedelsiz mallarını vererek buraya kadar düşürdü. Artık fon maliyetine geldik buranın aşağısı fona da zarar yazacak ama umrunda olduğunu sanmıyorum..
Kendi adıma artık niyet okuyamıyorum malesef, Yusuf'u kuyuya attılar şimdilik zorda...))) inşallah çıkarız.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri