Sayfa 653/662 İlkİlk ... 153553603643651652653654655 ... SonSon
Arama sonucu : 5295 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Bazı firmalar katıldıkları fuarların bile nasıl geçtiğine dair açıklama yaparken, bu ahlaksızlar, 1,5 sene önce yaptıkları yatırım, 1 sene önce yaptıkları ortaklıla ilgili tek bir açıklama göndermiyorlar. Eğitimsiz CEO’nun hisseyi getirdiği duruma bak. Herkes biliyor sizin ne mal olduğunuzu, çok iyi ispatladınız, daha neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ? YTD

2. Yazıklar olsun...
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,563
    Oğul yürür,baba övünür.E artık artırın şu şirketin değerini yürüsün; baba da biz yatırımcılar da övünelim.
    Son düzenleme : Filozof; 29-09-2025 saat: 16:31.
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Tekrar 7000 lere geri geldi yatirimcisina deger vermeyen saygi duymayan hisselere yatirim yapilmaz

5. Kağıdın bu şekilde sürünmesi yüzünden patronun itibar kaybı hariç maddi bir kaybı var mı?

6. Sermaye artiriminin bu ara hicbir faydasi olmaz Gerçi patronun hic niyedide yok.Karliligi artsa bari oda zor .isimiz zor gorunuyor maalisef .Cok bekledim umut kalmadi

7. Beklediğim kırılım bu gün geldi. İyi olacağını düşünüyorum. Bir iki hafta içinde yukarı yönlü gitmesi gerek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    Yazdıklarınız anlamsız sermaye arttırımının ( Bedelsiz ) fiyat artışına faydası ( Piskolojik ) olur, Hem de her daim olur . Bahsedilen 100% artış yada 300% değil 2350 Kat yani 235000% (Max) artışdan bahsediyoruz ve fiyatımızın 4 TL ler civarına düşmesinden bahsediyoruz.
    2. Cümleniz de hatalı Yeni fabrika yapıldı ve faliyete geçti önümüzdeki dönem kapasite artışının ciroya etkisini göreceğiz. Kapasite artışı diyorum çünkü ABD anlaşmaları 97% ürüğnünü ihraç eden bir firma için hazine değerindedir. Hindistan ve Çin 50% ila 100% vergiler ile boğuşuyor rekabet bizden yana . Yeni fabrikada artan ciro Karlılığa etki der. Zaten Patron bu fabrikayı bunun için serbest bölgede kurdu .
    3. Olayımız da serbest bölge avantajımız son derece rekabetçi düşük vergi ve Kdv (0) olayı.

Alıntı Originally Posted by Hoca18 Yazıyı Oku
    Sermaye artiriminin bu ara hicbir faydasi olmaz Gerçi patronun hic niyedide yok.Karliligi artsa bari oda zor .isimiz zor gorunuyor maalisef .Cok bekledim umut kalmadi
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 653/662 İlkİlk ... 153553603643651652653654655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •