Sayfa 11/24 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
Arama sonucu : 186 madde; 81 - 88 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,269
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Londradaymış muhtemelen herşeyi dışarı kaçırmıştır
    Adam salak değilya,bunun ayağı bana bulaşır diye tüğmüş,zaten alanda şaibeli

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,269
    Ons altın geri çekilir gibi yapıp birden şaha kalkıyor,4000 görülmeden durulmaz.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ne oldu durumlar ne sizin oralarda
    Simav Tavşanlıya uzak biraz sallandık o kadar, depremi hissetmeyenler bile var.

Tavşanlı deprem bölgesi değil, 7.2'lik Gediz depreminde bile bazı evlerin duvarı çatlamıştı sadece.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

İtibardan tasarruf etmemek için nasıl düdüklendiğimizin resmi, diyanet işleri başkanı A8'ze binerse sen de TOGG'a almandan pahalıya binersin.

Almanyada bu fiyatlara bu aracın satış şansı olurmu bilmiyorum, bilgisi olanlar eşdeğer araçlarla kıyaslama yapıp yazsınlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

3.831 yeni direnç noktası.

Ons Ons

Bu arada şarkıcı Güllü’nün olayı kaza değil bence. Yakında ortaya çıkar.

Ateistlere sorsan buna da tesadüf derler.
    Son düzenleme : EGEDUK; 29-09-2025 saat: 15:02.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

İtibardan tasarruf etmemek için nasıl düdüklendiğimizin resmi, diyanet işleri başkanı A8'ze binerse sen de TOGG'a almandan pahalıya binersin.

Almanyada bu fiyatlara bu aracın satış şansı olurmu bilmiyorum, bilgisi olanlar eşdeğer araçlarla kıyaslama yapıp yazsınlar.
    Değerli Dostum,
    Pazarlama stratejisi diye düşünebilirsin. Bir ürünü yeni bir pazara sokarken, özellikle devlet kurumları veya prestijli figürler üzerinden tanıtım yapmak, algıyı şekillendirme açısından sıkça başvurulan bir yöntemdir. Diyanet İşleri Başkanı’nın A8'e binmesi ya da devletin üst kademelerinde lüks araçların kullanılması bu bağlamda "itibar" temelli bir strateji gibi gösterilebilir. Ancak elbette bu, toplumda gelir dağılımı adaletsizliği ya da ekonomik sıkışıklık yaşandığı dönemlerde büyük tepki çekiyor, haklı olarak.
    TOGG’un Almanya’da bu fiyatlarla satılıp satılamayacağı konusuna gelirsek; Almanya gibi rekabetin yoğun, markaların oturmuş olduğu bir pazarda TOGG'un bu segmentte şansı oldukça düşük. Zira orada benzer donanımlara sahip, köklü markaların elektrikli araçlarını (örneğin VW ID.4, Hyundai Ioniq 5, Tesla Model Y vb.) daha uygun fiyatlara almak mümkün. Üstelik bu araçların satış sonrası hizmet ağı ve tüketici güveni de daha yüksek.
    Yani TOGG’un yurtdışında tutunması için ya fiyat-performans dengesinin çok iyi olması ya da ciddi bir marka yatırımı yapılması gerekir. Aksi takdirde sadece iç pazarda, "milli otomobil" algısı üzerinden yürüyen bir proje olarak kalır.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    3.831 yeni direnç noktası.

Ons Ons

Bu arada şarkıcı Güllü’nün olayı kaza değil bence. Yakında ortaya çıkar.

Ateistlere sorsan buna da tesadüf derler.
    Ateistler açıklasın. Tam 3831 den aşağı döndü bence.

Hakikaten bunların götüne Pollyanna kaçmış, ulan Çin sittin senedir tersine mühendislikle rus motorlarını kopyalamaya çalıştı olmadı, şimdi sıfırdan motor yapmaya çalışıyorlar.

Bakın yapmaya çalışıyorlar dedim yani daha yapamadılar, Özgür efendi ise 7-8 yılda sıfırdan motor yapılabileceğini zannediyor eczacı kalfası.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 11/24 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •