Sayfa 247/253 İlkİlk ... 147197237245246247248249 ... SonSon
Arama sonucu : 2018 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Xu030 endeks

Savunma Sanayi başkanı Motorların son durumunu anlatmış;
    Kaan’ın protiplerinin yapımı devam ediyormuş. Prototiplerde kullanılacak motorlar hazırmış.
    Hava Kuvvetlerine teslim edilecek ilk blok uçaklar içün gerekli motorlar abd’den istenmiş. Olumsuz cebap verirlerse başkasına bakacağız demiş. Ukrayna yada Rus motoru olur herhalde. Ukrayna ile jet motoru hakkında ilişkiler vardı zaten. Baykar Kızılelma insansız savaş uçağına motor üretimi ve geliştirlmesi için Ukraynalılar ile anlaşma yapmıştı galiba. Kaan için alternatif motor sözkonusu olursa Kaan’a entegre edilmesi çok zor değil demiş…

Özetle ‘İlk blok uçakların seri üretimi için Abd motoru istiyoruz ama vermezlerse de dert değil, alternatifine bakarız. Bu arada milli motoru geliştirmeye devam ediyoruz. nihai seri üretimlerimiz milli motorla olacak’ demiş..

Altay tankı ve Fırtına obüslerinde kullanılacak olan milli motorlar Utku ve Batu’nun testleri tamamlanmış. Transmisyonlarının testleri devam ediyormuş. Onlar da tamamlanırsa Almanlar vermedikleri motorların turşusunu kursunlar…
    Kaan’a motor geliştirme faaliyetleri de planlanan takvime göre işliyormuş.
    Endonozya’ya satılan Kaan uçakları milli motorlar ile teslim edilecekmiş…

https://www.aa.com.tr/tr/savunma-san...rliyor/3701699

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    şaka mı bu ?? cehape kitleyi birilerinin kandırabileceğini gerçekten düşünüyor olamazsın.. herkes biliyor ki, kaan uçağı denen şey kalorifer peteğinden ibaret, hangi motoru merak ediyorsun.. cehape kitlesi daha togg diye bi fabrikanın kurulu olduğuna dahi inanmıyor, o yüzden bu uçak motoru muhabbetleri gülünç.. izmir sokaklarında biriken çöp dağlarının da belediyeyle herhangi bi alakası yok, belediyeler engelleniyor, izmir halkı yemez bu numaraları

bu hafta netanyahu yine abd'ye gidiyor, geçen gidişinden 3-4 gün sonra iran saldırısı başlamıştı.. bu sefer de aynısı olacak, israil iran'ın ağzını burnunu dağıtması için 2.raundun gonguna az kaldı.. abd ziyaretinde konuşulan esas konu budur, öbür mevzular işin magazin kısmı- uçakmış motormuş güllüymüş bunlar halk konuşsun diye.. türk devletinin bi süredir uygulayageldiği stratejik belirsizlik politikasının sonuna gelmiş olabiliriz.. bi tercih koymak zorunda bu sefer

savaş geliyor, bu seferki çok daha sert geçer.. özgür başkanın cehape genel başkanlığı elinden alınacak, kaçarı yok, bu ay kurulur ek-im partisi.. sermaye sınıfında temizlik sürecek- canmış cinermiş falan önemsiz şeyler daha büyük turplar çıkacak heybeden, koç'a kadar gider mi bakıcaz ?? borsadan emin değilim, haber gelmeden düşmesi- haberden sonra ters köşe falan gibi bi işlem paterni görebiliriz
    ciner operasyonu sonrası longçular için umutsuz bi görüntü vardı haftasonu itibariyle, ama o kadar kötü başlamadı, ters köşe günü olabilir gibi

ciner-isctr ilişkilendirilmesi 25+ yıllık bi geçmişe sahip, o yıllar cinerin sermayesinin eroin kaçakçılğından geldiği herkesin konuştuğu bi şeydi, bi gün hatırlıyorum isctr diplerden sert bi alışla kalktığında sevinç çığlıkları patlamıştı seans odasını -return of the cedayyy

3. netekim, açılışta gelen shortçuları çuvala attılar

shortçu derken illa sadece vadeli işlemleri değil, mal satanları kastediyoruz tabii

4. İsmail Saymaz
    @ismailsaymaz
    ·
    1 sa
    AK Parti’nin içini ve zihnini kemiren üç soru:
    -Hakan Fidan, neden Kaan bahsini açtı?
    -Erdoğan’ın Trump’ın oğluyla gizli görüşmesini, 300 Boeing ve F 16 alma teklifini Özel’e kim sızdırdı?
    -ABD dönüşü uçakta gazetecilerin soracağı soruları önceden kim Faruk Bildirici’ye yolladı?
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5. cehape kitlenin bu boş beleş özgüvenine tutuluyorum, bütün belediyeler bunlarda- herifler daha çöp toplamayı beceremiyorlar, suları akar halde tutamıyorlar, sokaklar mayın tarlası gibi, trafik kilit şehir içlerinde, lağım, otopark sorunu vs.. kentsel dönüşüm adına yapılanlar sıfır.. şimdi bu kitle kalkıyor, yok 5.nesil uçak motoru, yok f-35, yok elektrikli arabalar, yok abd ile ilişkiler yüksek siyaset falan düz ara ahkam kesmeye kalkıyo.. zeka seviyeleri son derece kısıtlı olduğu için saçmalayıp duruyorlar doğal olarak.. sana ne bütün bunlardan ?? 5.nesil savaş uçağı yahut siha gibi işler senin boyunu aşar, git çöpleri toplamayı becer, sana verilen görev bu, önce işini yap, git çöpünü topla

https://x.com/HurmaEdit/status/1971624357035381196

6.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Yuvarlak tepe oluşuyor gibi.
    Stop loss diye bir şey var biliyin de mi?
    Sen Boş ver CHP yi
    İstop oldun mu? Devam mı?

7.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sen Boş ver CHP yi
    İstop oldun mu? Devam mı?
    istop olmadım, kar realize ettim, görüşme akşamı gelen ilk satışta kapattım longları, cuma günü dışardaydım zaten, bugün de işlerim vardı, pozisyon açmadım, sıfır mal sıfır poz bakınıyorum.. akşama halkb haberi gelecek diyolar ama tahta zayıf, bilemiyorum altan

halkb işini dilendiren kadın gönül tol demokrat bi sorosçu, güvenilir bi kaynak değil.. ama cehape aleyhine şeyleri de söylemekten imtina etmiyor, daha evvel ilk hakan fidan- rubio görüşmesinde geçen bi anekdotu anlatmıştı- işte hırsız yeni tutuklanmış, bizimkiler çekiniyor abd tarafı bi laf edecek mi diye, görüşmeye girerken lafı geçiyor, rubio gülüyor- yaaa bırak olur öyle şeyler, siz bizim burda uğraştığımız işleri bilseniz' diyor hakan fidana gülerek.. tabii gönül tol bunları gözleri dolu dolu ağlayacakmış gibi bi ruh haliyle anlatmıştı

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    vadeli 12860 iken long call yaptmıştım, şu an 13000+
    fırsatı değerlendirebilen arkadaşlara tebrikler
    benim lafıma uyup long açan olduysa diye kar realize uyarımı yapmıştım

Sayfa 247/253 İlkİlk ... 147197237245246247248249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz