Sayfa 437/569 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bunlar ikili tepe hesabı yine 9200/9300 gösterirler mi? Bıktık ya bıktık.. zaten benim zımbırtılar hareket etmedi bahane arıyorlar…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    olağan üstü bir durum olmazsa 2024 son 3 ayı 9200-10200 bandı yatay - bu sene sonu 11200-10200 olarak devam eder bu kanal gelen olumlu olumsuz habere göre kanal ve yön katlaması yapar onun hesabına o an geldiğinde yaparız .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kaç gündür oluk oluk satan badem bofası bugun ortama oynuyor tacirler ve 1-2 kurum var onlar son saate satışa gelirse badem bofası günü artı kapar gibi duruyor

1 milyardan 400 lere geldi badem bofası

3. adam kalırsa. asdsds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Akıyor maşallah
    Indiremedigim Bi altın kaldı
    Reyiz yok ki orda cokertsin

5. İspanya'dan ABD ordusuna soykırım engeli
    https://halktv.com.tr/dunya/ispanyad
    İsrail’e yönelik geniş çaplı yaptırımlar açıklayan İspanya’nın pazartesi günü, ABD’ye ait, İsrail’e gidecek olan silah sevkiyatlarını engellediği öğrenildi.

İCRAAT BÖYLE OLUR BENCE
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

240 dk kanalın içinde 3-4 gündür takip ettiğim formasyon aşağı kırıldı mavi ok bölgesinden bir kısım mal verdim bu bölge destek bölgesiydi.Bir kısım mal haftaya kalıcak formasyon devamlılığı olurmu diye şimdilik stratejim bu yönde.
    kendi graflarınızla karşılaştırıp analiz edin piyasa çok oynak ve her an gündem değişebiliyor.
    kapanışa doğru kalan pozisyonları kapatıyorum yarın diş randevusu var geldiğimizde bakarız .
    kolay gelsin herkese hayırlı akşamlar

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    siyasetçi kalmaz bizde bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 437/569 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •