KRDMD...
Temel yönden hiçbir fikrim yok. Oralara bakamıyorum. Çok da bilgim yok açıkçası...
Teknik olarak çok uzun bir bekleyiş dönemi yaşamış. Eğer bir aksilik olmazsa son bir düşüş daha yapıp eski kanala yakın düşüp sonrasında diğer Demir-Çelik hisseleri gibi bir atak yapmasını beklerim...
Bu hisse diğerleri gibi aşırı düşmemiş. Belli bir kanalda 2 yıldır formasyon oluşturuyor. Eğer yukarıya kırarsa o zaman çok iyi olacaktır. Az biraz zamanı var...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
PKART...
80.76 50 günlük ortalama ya denk geliyor ve bugün orayı görmüş...
O ara tam da derinliğe bakıyordum. Ne oldu nasıl oldu anlayamadım. Fakat oldu bittiye gelen bir şeyler oldu...!!!
Neyse, oldu bitti; nasıl olduğunu artık düşünmek önemli değil. Sadece "şüpheli şeylerin döndüğü hissi" oluşturdu bende...!!!
Normal şartlarda artık buralardan dönmesi gerekir ama hisse normal değil, bir şey demek çok zor...!!!
İşin kötü tarafı da bugünkü barın üzerinde SAT okunun bulunması...!!!
İnşaAllah yukarı döner ve o ok geçersiz olur, aksi halde hacimsiz olarak düşmeye devam ederiz...
Daha önce benzer durumlar oluştuğunda, akâbindeki günlerde dönüş başlamış... Bu defa ne olacak göreceğiz...???
Tahtacının bir karın ağrısı var ama çözebilene aşk olsun. İnşaAllah sonu iyi olur...
Tek gördüğüm: "Tahta boş değil. Birileri derinden çalışıyor...!!!"
![]()
PKART...
Hadi bu da ekstrası olsun... Three Line Break - TLB...
İlginç değil mi...???
O kadar düşüşe rağmen hâlâ kırmızı tuğla gelmemiş...!!!
Bu yeni sistemi test edelim bakalım. PKART özelinde çalışırsa artık hep bu sistemi kullanırım...
![]()
Eline sağlık üstat eğitim almak istesek nasıl olur ben çok anlamıyorum teknik analizlerden sizin analizleri teknik eğitim almış ve geliştirmek isteyen dayımın oğlu var ona atıyorum sormamı istedi eğitim almak istesek sorarmısın dedi biz Kocaeli'de ikamet ediyoruz siz nerede ikamet ediyorsunuz üstat hayırlı geceler
Ben Gaziantep 'teyim, arada da İzmir 'e oğlumun evine gidip yazları orada olabiliyorum...
Eğitim işine gelince:
- Eğitime kendimin ihtiyacım varken, ben başkasına eğitim veremem. O nedenle de öğretmenlik mesleğine ve özel ders verme işlerine hep uzak durmuşumdur. Çünkü ben kendimi eksik hissederken, başkasına eksik/hatalı bilgi aktarmaya korkarım. Vebâl alırım diye çekinirim...
Sakın gidip de başkalarına da para kaptırmasın. Biraz İngilizce biliyorsa internet âlemi derya deniz. Artık Türkçe kaynaklar da çoğalmaya başladı. Bir ucundan başlasın, devamı kendiliğinden gelir...
"Ders veriyorum!?" diyenlerin çoğunun verdiği dersler bir işe yarmaz. Yarasa zaten adam bilgisini, borsa gibi bir mecrâda bilgi ile kazanırken öğretir mi...???
Benim çok şükür para ile bir işim olmadığı için her şeyi bedava sunuyorum. Bir nevî amme hizmeti ve bilginin zekâtı nev'inden diyebiliriz. Onların paraya ihtiyacı var ve gözleri de doymaz...!!!
Zaten her sunduğum hizmet belki de Türkiye 'de bir tek bende var. Yurt dışı fiyatları zaten mâlum...
Çok da taliplisi olmasa da ben burada kendi köşemde sessizce çaktırmadan paylaşıyorum...
Çok aşırı talep olmadığı sürece, isteklere yetişebiliyorum. O nedenle de çok talep olmaması bazen sağlık açısından iyi de olabiliyor...
Çok talep olsa ancak her kişinin bir hisse talebini kabul edebilirim...
Bu arada yaş: 56 bitti. Hâlâ öğrenmek için çabalıyorum...
Son düzenleme : T/A; 30-09-2025 saat: 01:22.
Hayırlı Günler...
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
Yer İmleri