Yine alnus sahnede kötü haberler hem makas hem de fitch yarayacak mı yoksa yakacak mı diye bakiciz.. ytd
Yine alnus sahnede kötü haberler hem makas hem de fitch yarayacak mı yoksa yakacak mı diye bakiciz.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Kötü haberide fiyatladık, artık destek tuttu birazda direnç konuşalım
25 Kasım 2025 de tüm portföy ile 81.50 den SAHOL aldım. Tek kağıt.
Hamdım Piştim Yandım
Karşısında bofarotti var, alnusun. O dişli rakibini geçebilecek mi? Aynı zamanda meşhur acikci taco sahaya inecek mi? Yoksa bu hareketler yine fake olarak mı kalacak.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Tam destekteyiz yine 1837 ve bugünlük bulutici 1888 girdi girdi girmedi yan gelir.. ytd
Tamam du bi heyecan yapma, direnci neresi graftan bakiim
25 Kasım 2025 de tüm portföy ile 81.50 den SAHOL aldım. Tek kağıt.
Hamdım Piştim Yandım
Purmuzcu alnusun maliyeti 1827, yanına ortasahadan birileri gelmeli, qnb geçen gün gelip, bofayla gol yollari aramislardi. Akşama Liverpool maçı da var, geçen bize SOCAR formasıyla beş cakmislardi. Çocuğa maça gidelim dedim akşam baba gitmeyelim dedi, korku var taraftarda bekliyoruz neler olacak diye. Ytd
Taco da geldi hemde pislik A1 capitalin yanına, birara alnusa sahalarda pek görmediğimiz HSBC geldi, esofmanlarini çıkardı ve tekrar giydi. O an umutlanmisti taraftar. Ytd
Bofa A1 e çekil şuradan bir moku beceremedin der gibi üstte çıktı. Eğer becerme hareketi ise bu mokoko oluruz, bofaninda bir haftalık maliyeti 1866.. açıktan saciktan kazanmiyorsa. Ytd
Yer İmleri