Sayfa 438/439 İlkİlk ... 338388428436437438439 SonSon
Arama sonucu : 3507 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,285
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Bu gün gelinen noktada Trabzonspor'un ekonomik durumu GS'dan çok çok daha iyi Dursun Ağa vaziyeti kurtarmak için her ne kadar yüklü miktarda gelirlerimiz kasamızı doldurdu açıklamaları yapsa da gelinen durum ve hissedeki düşüş mevcut durumun iyi olmadığını gösteriyor..Osimen'den çok büyük bir kazık yedikleri ve yanlışların,hataların en büyüğünü yaptıkları kasada olmayan paraları ötekinin berikinin ceplerine güvenerek yani borçlanarak düşüncesizce saçıp savurdukları aşikardır..Artık bunları destek aldıkları siyasi güç de kurtaramaz..Yaptığım yorum sadece beni bağlar asla al sat tavsiyesi değildir.. Not: Farklı galip geleceği Eintracht Frankfurt maçını farklı kaybeden bir takım çok sert futbol oynayan Liverpool FC'i yenmesi mümkün görünmüyor ki hoş yense ne olacak tonlarca borçlarımı kapanacak..
    Zaten galip,mağlup olsa hisseye katkısı bu aralar sıfır ve altı,ama ligde durum farklı,osimen işini yatırım uzmanına sor o herşeyi bilir sportif hakkında,tamamda onun yatırım tarafını çakamadım hala,geçende 1 milyonluk portföyden bahsettim oda paramı dedi,gelirlerimden değil sadece portföyden bahsettim fondan değil,acaba dedem kurtuluş savaşında kendisine verilen 2 milyar dolarlık bağışının bir kısmını omu aldı anlıyamadım ?

2. liverpool çakar geçer ama hisseye bir etkisi olmaz artık diye düşünüyorum bu saatten sonra. zaten çaktılar çakacakları kadar. yatırım tavsiyesi değildir.

3. tebrikler galatasaray, artık yarın da hisseye etkisi olmazsa okuyup üflemekten başka çare yok

4. Bu hisse başlığına daha önce yazdım mı bilmiyorum ama yarın artık net tavanı var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,285
    Bunun ismi GS ne yapacağı belli olmaz,ligteki gidişine bide devler ligini ekledi galip geldi,artık 3 tavan çeker

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,285
    Frankfurt maçında osimhen oynasıydı durum farklı olurdu,adam takımın hakkını veriyor...

TRT ne moktan kanal,adamlar tutturmuşlar maşak şehiri övüyorlar,takım akın parasıylan kuruldu,belediyeden oraya para akıyordu,elendiğide iyi oldu,bir syasi takımın işi yok ligde,üstelik trt haberlerinde gs hakkında tek haber yok

7. tavan falan çekeceğini düşünmüyorum. satış için fırsat. yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,285
    Gidebilirdi endex neden oldu...

Sayfa 438/439 İlkİlk ... 338388428436437438439 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız