Şuanda belli etmeselerde korkudan ak parti 2 ye bölünmüş durumda saray tarafı ve ak parti tarafı ayrıca son dedikodularda aile içindede bölünmüşlük var , Özgür özel Fidana ne söyledi tv lerde titokçu hakan diyor , yandaş kanallarda alev alev bu konu için tartışma haber duydunmu korumak için yok ama ismi partinin başına geçiceklerde geçiyor ama savunan yokbu bile içerde çoklu aday olduğunu gösterir , chp de koltuk hikayesi neyse burada daha entrikalı gözüken.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Offff benim bu forum'daki yazışmalardan beynim yandı uyanıyor muyum ne
Hemen gidip bir zikir çekeyim de kendime geleyim beyin çalışır neme lazım uyumak iyidir
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
https://www.sozcu.com.tr/dogalgaz-oyle-mi-p232488
yılmaz özdil ne güzel açıklamış
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Benim küçük kızımıda eledi bu lavuklar kamunun imtihanında,ülkede ilk 3'teydi,2 giresun 1 istanbul birinciliği vardı maliye bölümününde,CHP'li oluşumuzdan mülakatta elendi 3 defa,ama zeki,akıllı insanları gevurlar hap gibi kapıyor,isviçrenin zürih sigortasının internet imtihanına girdi oradada birinci oldu 9.99 puanlan 7 senedir onlarlan çalışıyor genel müdürlük yönetiminde şu an,bir ayağı isviçrede bir ayağı istanbulda,baba iyiki almamışlar beni maliyeye diyor,çünkü maliyeye göre 3 misli maaş alıyor,tabiki çok yoruluyor ama huzurlu,maliyedeki kadınlar elişi örüyorlar oturdukları yerden,neyse asabım bozuluyor,bunlara dahi değil aptaloş beyinliler lazım,zaten çoğu gençlerimiz yurt dışına gitti bunların yüzünden,gidenlerin içinden bunlardanda var,onlardan birisi damadımın kuzeni dahileye doktoruydu uzman olarak oda ingiltereye uçtu,zamanında dil dalaşı yapardı benimlen,ben sen tek taraflı okumuşsun görmüşsün ben çok taraflı,neyi savunuyorsun bunları diyordum alayı yalancı hırsız diyordum,gittikten sonra bir defa gördüm sadece şimdi abi sen haklıymışsın dedi seni anlıyamadım dedi,çünkü dar kafalı bir ailede yetiştim dedi,neyse asabım bozuluyor slm.
Yer İmleri