Sayfa 456/570 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556 ... SonSon
Arama sonucu : 4558 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pek çok aile, 25-30 yaşına gelen çocuklarını evlenmeye ikna edemiyor.
    Umudumuz bu nesil o yuzden.
    Babaları gibi 18 inde evlenip, 3 çocuk yapıp, asgari ücretle çalışıp, akşam yemek diye ortaya konan bulgur pilavina kaşık sallamak istemiyorlar...

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Din olmadan objektif ahlak olmaz.
    subunjektif ahlak olur.
    döneme ve kişiyen göre.
    din konusuna girmek istemiyorum ama esas mesele ahlak olmalı, araştırın bakın genelde ateist toplumlar daha ahlaklı ve onlarda çalma çırpma adam kayırma vb.. ne dersen nerede ise yok ama müslüman toplumlara bak bu dediklerimde en sondalar bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. 2,97’nin ötesi tehlikeli bölge!
    Eylül enflasyonuna ilişkin tahminler dile getirilirken kırmızı çizginin geçtiği 2,97’nin dikkate alındığı aşikâr.

Ama eylül enflasyonu normal gidişle 3’ü zorlar, hatta 3’e sığmaz gibi görünüyor.

Ne var ki o kırmızı çizgi yok mu, o kırmızı çizgi!

Kimse eylül ayında 2,97’nin üstünde bir oran açıklanabileceğine ihtimal vermiyor.

Ben de vermiyorum. Açıklanacak oranın 2,97’nin altında kalacağını düşünüyorum.

https://share.google/ddmIsC1MsYe2vjipV

4. 10200 e yolculuk baslasın iyi ki altın almısım kısın )))
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

dün takip ettiğim kama formasyonu 240 dk aşağı kırıldı teknik önden gitti yine kıprıs , katalog parası derken , bademler cebimize harçlık koyuyor yarasın badem sporuma.
    ayın 24 de paylaştım burada bu formasyon ve diğer formasyonlar devam ediyor bugun diş hikayesine dün kapanışa doğru pozisyonları kapatmıştım.Özelden soruluyor yeniden aştınmı diye yok .
    dönüşe oynayacaz formasyonu takip ediyorum.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pek çok aile, 25-30 yaşına gelen çocuklarını evlenmeye ikna edemiyor.
    Nasıl geçinecekler ?
    En kötü kira 20.000
    Asgari ücret 22.000

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Umudumuz bu nesil o yuzden.
    Babaları gibi 18 inde evlenip, 3 çocuk yapıp, asgari ücretle çalışıp, akşam yemek diye ortaya konan bulgur pilavina kaşık sallamak istemiyorlar...
    Hangi konuyu kime şikayet ediyor ki, hem suçlu hem güçlü hem umursamaz modunda, ne güzel dünya, nasıl olsa yüzde elli bir cepte, istediği gibi salla, ortada muhalefet de kalmadı, ne kaldı ki hakikaten, her şeyi tek tek bitirdi, ne kavram kaldı ne değer ne aile ne gençlik ne eğitim, kim yaptı bunu, dış güçler mi ? daha dün o dış güçlerin makamındaydın, neden hesap sormadın demezler mi...

Mesele yüzde elli biri itinayla aksatmadan verenler de, bana göre bu işin sorumlusu onlar... asıl hesabı da onlar verecekler vakit geldiğinde, ben bilmiyordum yok Allah dedi yok alnı secdeye değiyordu, geçsinler bu mazeretleri, çok fena hesap ödeyecekler... Elbette her şeyin bir zamanı var ey yüzde elli bir ciler...

8. Ben aşağı formasyonlar çizerken geçen hafta sosyal medya üstadları 11800 geçtiği an 12500 yazıyordu şimdi benim formasyon bantlarını yazıyorlarha 14 binciler sizi unutmadım , 46 tl eregl ciler , 8 tl sasa cılar hepiniz klasördesiniz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 456/570 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •