Sayfa 462/569 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hakan fidana.. sibiryaya büyük elçi olarak hayatında başarılar mı dileyecez yani

Hakan Fidan çok şey biliyor elinde çok bilgi belge vardır o iş zor bence.

Yarınmı operasyon var yoksa Ctesi mi?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

3. asoş şortladım spotta 215 üzerine atarsa stop olurum.
    204-205 bir hareket formasyona oynadım ,
    sistemin ana tahtası olduğundan patates olabiliriz yada ben onu patates yaparım.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    istediklerini alamamışlar demekki; faydası olur mu bilemem
    Ozan Erol;7091993]ciner operasyonunda gökhan şen'i de almışlar içeri, bi zaman tanışmış olduğum sevdiğim biriydi, inşallah bi şey gelmez başına.. turgay ciner beyaz işinden kazandığı parayla borsaya girmiş, 90'ların sonlarında borsanın en büyüklerinden biri olmuştu, ilk günden itibaren isctr tahtası onun favori tahtasıydı.. sonrasında daha ciddi iş bağlantıları kurdu bankayla, şişecam'la ortak soda külü madenleri falan.. ciner grubuna el konulduğu bi ortamda isctr tahtasının bu kadar dirençli durması şaşırtıcı geliyo bana

ağar'la da bağlantısı vardı beyaz işlerinde en başından beri, tabii günümüzde beyaz parası ekonomik büyüklük içinde artık önemsiz bi düzeyde, ama 90'lar öyle değildi, uyuşturucu parası piyasalarda büyük ağırlığa sahipti.. hani bugün leş tayfanın 'eski güzel günler' tabir ettiği yıllar, ekonomi uyuşturucu parasıyla dönüyordu, iç savaşta 17 bin vatandaş ensesinden tek kurşunla infaz ediliyordu, pkk karşısına 18-aylık zorunlu askerler çıkartılıyor, binlerce şehit veriliyor, pkk 500 kişilk gruplarla karakol basıyordu, askeri cemselerde eroin taşınıyor, ordu asker donunun lastiğini dahi abd'den ithal ediyor, en basit tabanca tüfek bile natodan temin ediliyordu.. 10-sene boyu ortalama faiz %122 idi, bütçenin %80 kısmı iç borç faizine gidiyordu, en küçük yatırım bile yapılamıyordu.. akape rejimi kurulmadan önceki eski güzel günler
    Trolün dediklerini buraya taşımışsın ama söyledikleri muteber mi bilemedim. Kendi tabiriyle reis tayfasından değilsen herkesi leş olarak nitelendiren azınlık mensubunun analizi tırtınyodur. Sanki malların sevkiyatını Arap kadri den alıp ciner e paslayan kiliymiş gibi olaylardan haberdar had 90 lı yıllarda geçimini böyle sağlayan adamı 25 sene takip edip anca mı delilleri topladınız da şimdi operasyona başlıyorsunuz… devrim önce kendi evlatlarını yer karşı devrimciler. Yalnız sıkıntı yapmaya çalıştığınız devrim bu topraklardan epey bir süre yok olacak. Çünkü haksızsınız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Hakan Fidan çok şey biliyor elinde çok bilgi belge vardır o iş zor bence.
    Hocam sanırım bunlar, falyalı dosyasında ciddi bişiler kaptırdılar,belğelrde bi şekilde ABD de,

6. ANKARA (AA) - İsrail ordusunun, ablukayı kırmak ve insani yardım ulaştırmak amacıyla
    Gazze'ye doğru yol alan Küresel Sumud Filosu'nu engellemek için saldırıya
    hazırlandığı bildirildi.
    İsrail devlet televizyonu KAN, Sumud Filosu'nun Gazze'ye yaklaşık 150 deniz mili
    uzaklıkta olduğunu ve 50 civarındaki teknenin "müdahale alanına" doğru ilerlediği
    belirtildi.
    İsrail donanmasının Sumud Filosu'na müdahale ederek teknelere el koymaya hazırlandığı
    ifade edildi.
    Filodaki aktivistlerin alıkonarak İsrail'in güneyindeki Usdud (Aşdod) Limanı'na
    götürülmesi için bölgeye bir donanma gemisinin gönderileceği kaydedildi.
    Sumud Filosu'ndaki bazı teknelerin de Usdud Limanı'na çekileceği bazılarının ise
    batırılabileceği aktarıldı.
    Haberde, İsrail ordusunun Sumud Filosu'nun Gazze'ye ulaşmasına izin vermeyeceği
    savunuldu. ???????
    - Küresel Sumud Filosu
    Onlarca gemiden oluşan Küresel Sumud Filosu, günlerdir Gazze'ye doğru yol alıyor.
    Filoda özellikle tıbbi yardım malzemeleri olmak üzere çok miktarda insani yardım
    bulunuyor. Söz konusu filo, bugüne kadar Gazze'ye doğru toplu şekilde çıkan
    en büyük filo olma özelliğini taşıyor.
    Arapça "kararlılık" veya "sarsılmaz azim" anlamlarına gelen Sumud, 1967'deki Altı
    Gün Savaşı'nın ardından Filistin halkı arasında baskı ve direnişi anlatan bir
    kavrama dönüştü.
    Sumud kavramı, Filistinlilerin topraklarında kalması, Filistin kimliğinin ve kültürünün
    canlı tutulması ile şiddet içermeyen sivil itaatsizlik gibi yollarla işgale
    direnip alternatif kurumlar inşa etmenin yollarının aranmasını ifade ediyor.
    Filistin'de zeytin ağacı ve köylü hamile kadın bu kavramı tasvir etmek için
    kullanılıyor.

-AA-
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Trolün dediklerini buraya taşımışsın ama söyledikleri muteber mi bilemedim. Kendi tabiriyle reis tayfasından değilsen herkesi leş olarak nitelendiren azınlık mensubunun analizi tırtınyodur. Sanki malların sevkiyatını Arap kadri den alıp ciner e paslayan kiliymiş gibi olaylardan haberdar had 90 lı yıllarda geçimini böyle sağlayan adamı 25 sene takip edip anca mı delilleri topladınız da şimdi operasyona başlıyorsunuz… devrim önce kendi evlatlarını yer karşı devrimciler. Yalnız sıkıntı yapmaya çalıştığınız devrim bu topraklardan epey bir süre yok olacak. Çünkü haksızsınız

Demezlermi adama, bu neyin uykusudur, kaç sene???

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Hocam sanırım bunlar, falyalı dosyasında ciddi bişiler kaptırdılar,belğelrde bi şekilde ABD de,
    O kadar pervasız davrandılar ki özellikle fetoşçularla… zaten adamlar doğrudan ABD ye göbekten bağlıydılar. Gizli saklı yapmadılar her şey birer kopya halinde adamlara gitti.

Sayfa 462/569 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •