Sayfa 465/569 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    en güzel mal tabanda satılır...

ziraat fena bosaltıyor...

Yatırım tavsiyesi değildir.

2. bir örnek verelim asoş israilin filoya saldırma vs yukarı yaptı peki kuş takımından thy kırmıza döndü pgsus neden yeşil çatışma onu etkilemezmioradaki olay teknikçi avı 2 li dip hikayesi ama en küçük hırda gapli eksi açar kendine oyun alanı yaratıyor tahtacı , senelerdir söylüyorum teknik %49 dur %51 oyunu okuma , temel hikaye ile birleştirip takip etme grafta oluşucak yolları
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ziraat fena bosaltıyor...

Ziraatten işlem yapan şahıs veya kişilerdir yoksa bu operasyonu varlık fonunun bilmeme şansı bence yok.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ziraatten işlem yapan şahıs veya kişilerdir yoksa bu operasyonu varlık fonunun bilmeme şansı bence yok.
    vade değişimlerini sevmiyorum sadece izliyorum...

sasa binecektim yeni ayda ama oda fatmagülün sucu neye döndü...

5. Son Mühür
    @sonmuhurhaber
    İzmirli kuyumcular talebe yetişemiyor! İZKO Başkanı Buyrukçu'ya göre çeyrek altın yıl sonunda 10 bin TL'yi görebilir

https://www.sonmuhur.com/izmirli-kuy...tlyi-gorebilir
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Birşeylerin altında fazla anlam aramaktan elma armutu ayıramaz durumdasın şimdi neden diyeceksin 1 haftadır neden aldılar asoşu şimdi tekniğin önden gittiğini anlatıcam anla diye ha ben anlamam teknik işinden dersen onada eyvallah ama küçümseme sonra vakti zamanı geldiğinde özür dilemek zorunda bırakırım.
    Ya neden bu kadar alındınki ben senin sözünü hatırlattım ama espriyi sen zaten yapmıştın
    Ayrıca teknik temel finansal piyasaların sadece bahanesi olur bende zamanında çok çizgi çektim indikatör koydum vs kutsal kasemiz maalesef yok bir yere tutunacaksın Mecburen çünkü para koyuyorsun ve elbette hak veriyorum lakin ben bu konularda çok darbe aldım yinede yanlış anlama emeğin var saygı duyarım
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. Herkese iyi akşamlar...

Bugun trafik olur akşam +18 film var seyrantepede...

Şimdiden gidelim evimize...

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Son Mühür
    @sonmuhurhaber
    İzmirli kuyumcular talebe yetişemiyor! İZKO Başkanı Buyrukçu'ya göre çeyrek altın yıl sonunda 10 bin TL'yi görebilir

https://www.sonmuhur.com/izmirli-kuy...tlyi-gorebilir
    Yüz bin lirayı görsün. Batan batmayan belli olsun emenike

Sayfa 465/569 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •