Sayfa 321/347 İlkİlk ... 221271311319320321322323331 ... SonSon
Arama sonucu : 2770 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Eskiden fakirdik ama mutluyduk,
    Eee bana ne bundan
    Şindi zengün olduk ama mutsusuz
    Çözüm basit o zaman sıkıntı yok tahtaci abi ver paramı geri sende mutlu ol bende mutlu oluyum
    Hamdım Piştim Yandım

2. Paramı geri ver olm paramı geri ver

https://youtu.be/fEN9M5CF4eo?si=7ng80OdCUSHEXr3U
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    İçinden geçmeye çalıştılar, bofa buraya parketmiş demek, geçen hafta diğerlerinden çıkan parayı. Yarında makastan geçmezlerse iyi. Ytd
    İçinden geçiyorlar. Tam geçmemiş olabilirler. Alnus’ta gazoz kapağı çıktı. Sürekli heyecan yaşatıp sonra yamultuyorlar. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Düşmez diye düşünülüp, düşen, çıkar deyipte çıkamayan hissenin adı nedir, itne deyince akla hemen onun adı gelir.

Haktan dan bir beddua yakışır, o herkesin bildiği hisseye. Ytd
    https://youtu.be/GIoFbbMYjVc?si=rpLuJhoEp1BfOm50
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. Normalde direk beddua ya girmeyecektim, kapın her çalındıkça yı paylaşırdım. Uzun zamandırda bu klibi atmamıştım oysaki, haktan ın ağzına sağlık. Ytd

6. KAP: PETKM [ ] PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1494493
    Dosyalar:

https://kapatt.matriksdata.com/40283...999be23404618f

https://kapatt.matriksdata.com/40283...999be2340e6190

Özel Durum Açıklaması (Genel) 2025-09-30

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 23.12.2010

Açıklamalar
    Açıklama Şirketimiz ile STAR Rafineri A.Ş. ("STAR") arasında, STAR'a rafineri inşası amacına yönelik olarak mülkiyeti Şirketimize ait arazilerin tahsis edilmesi 23.12.2010 tarihli özel durum açıklaması ile duyurulmuştu. Şirketimiz tarafından STAR lehine, yapılan tahsislerin yıllık bedellerinin rayice uygunluğu konu ve kapsamı da dikkate alınarak yıllar içerisinde alınan çeşitli değerleme raporları ile yakinen takip edilmiştir. SOCAR Türkiye'nin inisiyatifi ile başlatılan ve SOCAR Turkey Enerji A.Ş. Özel Endüstri Bölgesi ilanını müteakip gerçekleşen değer artışı neticesinde, 31.12.2024 tarihli değerleme raporunda tespit edilen bedellerin mevcut üst hakkı sözleşme şartları uyarınca oluşan 2025 yılı üst hakkı bedellerinin üzerine çıkması üzerine, Şirketimizce, 2025 yılı itibari ile STAR ile iyi niyete bağlı görüşmeler başlatılmıştır. Bu görüşmeler doğrultusunda ve Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 30.09.2025 tarihli kararı uyarınca, bahsi geçen üst hakkı bedellerinin 01.01.2025 tarihinden itibaren bağımsız üçüncü taraf SPK lisanslı gayrimenkul şirketi tarafından hazırlanan ve ekte özeti bulunan değerleme raporuna istinaden belirlenen tutarlar üzerinden, STAR'dan peşin olarak tahsil edilmesine ve bu kapsamda ilgili değişikliklerin tapu sicilinde tescili için gerekli işlemlerin yapılmasına karar verilmiştir. Söz konusu işlemden kaynaklı olarak, bir kısmı 2014 bir kısmı 2018 yılından itibaren geçerli olan 30'ar yıllık süreler için tesis edilmiş üst hakları kapsamında, kalan sürelerin karşılığı olarak Şirketimize tek seferlik toplam 6,1 milyar TL'lik nakit girişi gerçekleşecek olup, üst hakkından kaynaklı gelir, gelir tablosunda 2044 ve 2048 yıllarına kadar yıllık olarak tahakkuk ettirilmeye devam edilecektir.

Beddua etmeyeymişin en azından yarını bekleyeymişin iyiymiş.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Zd lunar Hc Bu vahşi batıda benden daha hızlısı olmadığını düşünüyordum, yanılmışım. Hızlı kaplamışsın.
    Bedduanın erken olup olmadığına yarın bakarız. Normalde kötü haber hisseye iyi gelirken, iyi haber kötü geliyordu. Yarın ola hayrola. Standart sloganla. Ytd

8. Ayrıca ben starın son taksiti ödendiğinden itibaren temettü bekliyorum yıllardır. Star Tüpçünün 3 te 1 i kadar kazanıyor ama Petkim’e hissesi oranında 3 te 1 ni vermiyor. Onu da verse iyi. Ytd

Sayfa 321/347 İlkİlk ... 221271311319320321322323331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •