Sayfa 656/662 İlkİlk ... 156556606646654655656657658 ... SonSon
Arama sonucu : 5292 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    apa değil ben cevap vereyim brisa 2012 nasıl yaptı?O da mı ciro artışına baktı?Bilançoya yansımasını mı bekledi?Borcumu ödeyeyim mi dedi yoksa kasada atıl duran parayı mı sermayeye ekledi?

20 Nisan 2012 - 14:25 borsaningundemi.com

Brisa yönetim kurulu, %4.000 bedelsiz sermaye artırımı kararı verdi...
    Brisa Bridgestone yönetim kurulu, genel kurula teklif edilmek üzere sermayesini 7.441.875 TL'den %4.000 oranında artırarak 305.116.875 TL'ye yükseltilmesine karar verdi. Sermaye artırımının tamamı iç kaynaklardan karşılanacak.
    ayrıca bu sorunuz içinde patron muhtemelen sıkı bir rallide bedelsizi çıkartır yapar geçer ve diğer beklentileri piyasaya sürer. ben olsam da öyle yapardım muhtemelen.

2. dün bir çok büyük kağıt için ilk halka arzda 1000 lot alınsa yaklaşık elinde ne kadar hisse olur ne kadar temettü alınır diye kendim de chatgpt de hesaplama yaptırdım. uzun vadede 30 , 35 yıl gibi zamanda 1000 lot hisseden müthiş büyük servetler ortaya çıkıyor. yanlış hatırlamıyorsam temettüleri geri yatırmaksızın halka arz da bin lot alınan ereğlu temettüleri yatırmaksızın 45 milyon lot kadar yapıyordu. benden genç arkadaşlara nacizane tavsiye uzun vadeli büyük şirketlerden 500 yüz 1000 lot alıp atsınlar. hiç bakmadan kilitlesinler ekranlarını bakmasınlar bile temettülerini de gerekirse alıp yesinler. ülkenin bekası ile sorun olmasın o para sonsuza kadar o soyun bütün nesillerini dünyadan geçirir. demem o ki dostlar egeen de çok kazandırdı ve yine de kazandırır yukarıda rafık ın belirtiği gibi daha kurumsal yabancı ortağın olduğu yapılara uzun vade yatırım yapsanızda para kazanırsınız. sinir stres olup keyfinin kaçacı bir hisseye yatırım yapmak heleki patronun oyun alına çevirdigi bir hissede insanın keyfini kaçırıyor. alın bakın brisa diyoruz değil mi birisanın bir arsası var yarın bir gün ben bütün üretimi aksaraydaki yeni fabrikaya taşıyorum dese , arsa değeri yatırımcıyı ihya eder. ben kafamın almadığı içimi huzursuz eden hiç bir şirkete yatırım yapmaya çalışıyorum ama ne varki bedelsiz zaafiyetim de yok değil.

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    nereden nereye?
    temmuz 2010 da cok iyi karla sattigimi düşünüp ev aldigim hisse.bekleseydim 2021 de dairenin bulunduğu siteyi alabilirdim??bist'in bold pilot'u.kendisine güveneni üzdüğü görülmemiştir.

birim fiyat olarak pahalı görünse de, nitelikli yatırımcı denen deneyimli ve finansal okuryazarlığı olan yatırımcı için saklı hazine gibi bir hisse senedidir. zira 3 milyon 150 bin tl sermayesiyle 2022/3 döneminde 1 milyar tl'den fazla kar açıklamıştır. yukarıda bir yazar 2022 yılında 1 milyar tl kar bekliyordu, yiğidim aslanım egeen tek çeyrekte o kâra ulaştı

bu ne demek; en son 2000 yılında bedelsiz sermaye artırımı yapmış şirketin eninde sonunda o beklenen sermaye artırımını yapması bekleniyor. cümle düşük oldu, farkındayım ama durum budur yani; beklenen haberin beklendiği gerçeğinde bir değişiklik yok eninde sonunda bir vatan evladı genel kurulda,

"elimizin altında dev bir sermaye birikti, neden kullanmıyoruz? sermaye artırsak ya? bir sürü yeni yatırım yaparız o parayla"

diyecek ve insanları ikna edecek.
    anlık fiyatı: 3300 civarı.
    sermaye artırırsa normal yatırımcının da girebileceği fiyatlara düşecek; dolaşımdaki hisse sayısı, hacim ve derinlik artacaktır. kârını bu şekilde artırdığını varsayarsak, kaça bölüneceğine de bağlı olarak kısa sürede bölünmüş değerin bölünmeden önceki rakamlara tekrar gelmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

tabii bunlar hep tahmin. şirket böyle bir karar almış değil, alsaydı bile bunlar yine tahmin olarak kalırdı. kumarhane bulamayınca kriptoya, orda da batınca batacak yeni zemin arayan Türk enişte ve bacanaklarının bilhassa uzak durmalarını rica ediyoruz.

patron sağlam bir bedelsiz yaparsa sasa'nın fenomen tahtını yeniden ele alır.

bir zamanlar sasa ortalıkta yokken bist'de egeen fenomeni vardı.

ülkede ekonomiyi etkileyen majör bir gelişme olmazsa (ay yazarken gülme geldi. rüzgar esse etkileniyoruz mk) eylül sonu gelmeden 11k yı göreceğine kalben inanıyor ve temenni ediyorum.
    hoş, değil 11k, 21k da olsa satmaya elim gitmeyecek orası ayrı.

yeni fabrikasının üretime girmesi sonrası tarihi bir oranla bedelsiz verdiğinde ise muhtemelen beni emekli edecektir. hayırlısı bakalım.

!!!2 Ekim'de 8360 tl ile tavan açmıştır, bugün tavan kapatır yarın da tavan açarsa bedelsizi fiyatlıyor diyeceğim.!!!
    yeni fabrikasının üretime girmesinden sonra açıklanır diye beklenti içindeydim, bakalım ne yapacaklar.

yatırım gibi yatırımdır ve bist'in tartışmasız kralıdır.

3 milyon tl'lik sermaye ile ne yapmak nereye varmak istediğini anlamıyorum. bugün 3 milyon tl'ye ev bile yok. şirketin kapısının önündeki araba bile 3 milyon tl'dir. sermaye arttırıp roketlemesi için koşullar yıllardır hazır. yap bu işi egeen. biz artık uçmak değil roketlemek istiyoruz.

ocağıma incir ağacı dikmiş hisse senedi.
    2024 mayıs gibi 18000'i görüp sonra düşmeye başladığında bunu alım fırsatı sanıp elindeki tüm altınları satarak 15kdan buna yatıran mal benim evet...

mayıs 2024 tarihinde altın 2400 liraydı.
    24 nisan 2025 itibariyle altın 4300 lira.
    egeen de şuan 9000 lira bandında geziniyor.

sanıyorum kısa zamanda *3 yapıp da 27 bin bandına gelirse ben altın bazında anaparama geliyorum . hadi hayırlısı alksjdas

*23 haziranda 6800 lira
    *22 ağustos 8000 lira
    * 23 eylül 8600 lira

23 eylül gram altın 5000 tl.
    Bu arkadaş çok samimi. Gerçek bir vaka. Bunun gibi egeen mağduru çok.
    Yeni fabrika ve yeni iş ilişkileri reklamına inandı. Bir kağıdın 18.300'den 6800'e geleceğine kim inanırdı. Verdiler coşkuyu, verdiler coşkuyu ve çok kişiyi mahvettiler. Bir çok kişinin maliyeti 10.000-11.000 lira ve kaç senedir zararını çıkartmanın peşinde.

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Oğul yürür,baba övünür.E artık artırın şu şirketin değerini yürüsün; baba da biz yatırımcılar da övünelim.
    Halâ mı yaa hocam,vallahi yatıyorum kalkıyorum mürekkep yalamadığıma dua ediyorum.
    Abi devir değişti borsa değişti sistem değişti paranın yönü yöntemi değişti yani kısaca herşey değişti hatta çelik bile değişti,ama senin zihniyet değişmedi,vallahi billahi brawooooooo hocam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
    Eeee sonuç eli kulağında mı demek istiyorsun?
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
    4.141 sterlin(pound)
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Eeee sonuç eli kulağında mı demek istiyorsun?
    Katıksız ahlaksızım, yatırımcılarımızın bana sövmesi çok hoşuma gidiyor diyor. YTD

8. He he endeks düşünce en dirençli bu durdu, her yerden y(alıyor) ve 590 katrilyon kentrilyonumuzla düştükçe ekliyorduk ki fabrika açılmış ve 9200 altını artık mömkünnn döğül görmeyecektik ya ters indikatör. Ne oldu hösttt datımsı bilir kişi gördün mü aynayı Konyayı???

Sayfa 656/662 İlkİlk ... 156556606646654655656657658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •