Sayfa 477/569 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Viop LXVII

1. ayşe teyze yastık altıyla hepimizin içinden geçti...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. sağ omuzda gelip dikkat edin dedik bankalara obo devam ediyor ayın 3 ne kadar yatay kanalın içinde bekleme modunda olabilir.ınsıder gelicek veriyi biliyor olumlu olumsuz bunu ne zaman kullanır onu takip edicez olumsuz veride kanal alt bölgesi oklu bölge oraya kadar bir satış yet ilk etap , olumlu veride yatay kanal 15750 üstüne atar soranlara kısa vade yorumum
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3. Ömer Özel��������
    @Oozel2468
    Gece satacağız dedi, sabah sattık dedi, bu amk borsası gece acık ta haberimiz yok bizi mi koparıyosunuz, yapmadığın alicengiz kahpelik ne kaldı patron ne kaldı ?

bir sasa için yazmıs...

4. xulas dikkat edin şuanda %38 fibo bölgesi ve ara kanal destek bölgesinde tutunmaya çalışıyor.
    buranın kırılımında %50 bölgesi 200 günlük ortalama 37 bölgesine geri çekilme olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Ömer Özel��������
    @Oozel2468
    Gece satacağız dedi, sabah sattık dedi, bu amk borsası gece acık ta haberimiz yok bizi mi koparıyosunuz, yapmadığın alicengiz kahpelik ne kaldı patron ne kaldı ?

bir sasa için yazmıs...

SASA, tarafından yapılan açıklamaya göre, Erdemoğlu Global Gayrimenkul A.Ş., 30.09.2025 tarihinde
    SASA payları ile ilgili olarak 3,45 TL fiyat aralığından 1.815.000.000 adet satış işlemi gerçekleştirmiştir. Bu işlemle birlikte Erdemoğlu Global Gayrimenkul A.Ş.'nin SASA Polyester Sanayi A.Ş. sermayesindeki payları %17,39'dan %13,24'e düşmüştür.

TELEGRAMDAN ALINTIDIR
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. Bülent Arınç'tan 'İmamoğlu tutuksuz yargılansın' çıkışı

Arınç, neden Silivri'ye gitmediğini de böyle açıkladı
    https://halktv.com.tr/gundem/bulent-
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    asoş şortladım spotta 215 üzerine atarsa stop olurum.
    204-205 bir hareket formasyona oynadım ,
    sistemin ana tahtası olduğundan patates olabiliriz yada ben onu patates yaparım.
    215 üzerindeki feyk hareketlerini ben yemem badem ınsıder kalamadığın sürece birimizden birisi patates olacakdı dün uyardım seni
    %4 tokatladım şimdilik yine gelicem

8. biraz yürüyüş yapalım akşam bir göz atarım...

Sayfa 477/569 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •