Sayfa 28/36 İlkİlk ... 182627282930 ... SonSon
Arama sonucu : 281 madde; 217 - 224 arası.

Konu: GMTAS - Gimat Mağazacılık

1. YENİMAHALLENİN İLK AÇIK HAVA KONSEPTLİ AVM'Sİ

ANKARA YENİMAHALLE'NİN EN İŞLEK CADDELERİNDEN BİRİ OLAN BAĞDAT CADDESİNE CEPHELİ,​ AÇIK HAVA AVM KONSEPTLİ TİCARİ PROJEMİZDE SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

PROJEMİZDE 60 M2 İLE 400 M2 ARASINDA FARKLI KAT VE CEPHELERDE 66 ADET SHOWROOM-MAĞAZA BULUNMAKTADIR.

PROJEMİZİN YÜKSEK KATLARINDA 76 m2, 98 m2, 127 m2 ve 149 m2 OLMAK ÜZERE DÖRT TİP OFİS SEÇENEKLERİ BULUNMAKTADIR.

%30 PEŞİNAT 12 AY VADE İMKANI

İKİ BLOĞUN ARASINDAKİ SHOWROOMLARIN BULUNDUĞU ALAN ARAÇ TRAFİĞİNE KAPALI OLUP SOSYAL YAŞAM ALANI ŞEKLİNDE TASARLANMIŞTIR.

SHOWROOMLARIMIZ TEKSTİL, ELEKTRONİK, GASTRONOMİ, CAFE, OPTİK, ECZANE, KOZMETİK VE BUNLARI DESTEKLEYECEK SEKTÖRLERE UYGUNDUR.

BİRİNCİ KAT GENİŞ TERAS KULLANIM ALANI SUNMAKTA OLUP GASTRONOMİ KATI OLARAK TASARLANMIŞTIR.

YÜKSEK KATLARDA FARKLI BÜYÜKLÜKLERDE OFİS TİPLERİYLE TİCARİ KULLANIM İÇİN UYGUNDUR.

800 ARAÇLIK KAPALI OTOPARKTA ELEKTRİKLİ ŞARJ İSTASYONLARI BULUNMAKTADIR. AÇIK OTOPARK DA MEVCUTTUR

https://shbd.io/s/alehva8b

2. Mohnish Pabrai nın Gmtaşa bu kadar ilgisi sadece Gimat Arena için olamaz diye düşünüyorum. Son ilan satış rakamlarından hareket edersek Gimat Arena da 8-10 milyarlık gayrimenkul olabilir, bunun yarısı Gmtaş ın olacak. Malum orası kat karşılığı verildi

Mohnish Pabrai 50 milyon lot toplayabilirse yönetimi ele geçirmiş oluyor. Acaba amacı yönetimi alıp hızlıca şubeleşmeye gitmek mi!? İçerde ve dışarda şirketi agrasif bir şekilde büyütüp satma isteği içine girmiş olabilir mi!?

Gmtaşı bebek Walmart hayali ile mi toplamaya başladı bilinmez. Ama gerçek şu ki adam fiyata bakmadan her kademeden deli gibi mal alıyor hala

3. Bu hafta yeni bildirim bekliyorum yuzde 10 na ulastık diye

4. Tavanımız hayırlı olsun arkadaşlar
    Yine ve yeniden tavanız
    Maşallah

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Mohnish Pabrai nın Gmtaşa bu kadar ilgisi sadece Gimat Arena için olamaz diye düşünüyorum. Son ilan satış rakamlarından hareket edersek Gimat Arena da 8-10 milyarlık gayrimenkul olabilir, bunun yarısı Gmtaş ın olacak. Malum orası kat karşılığı verildi

Mohnish Pabrai 50 milyon lot toplayabilirse yönetimi ele geçirmiş oluyor. Acaba amacı yönetimi alıp hızlıca şubeleşmeye gitmek mi!? İçerde ve dışarda şirketi agrasif bir şekilde büyütüp satma isteği içine girmiş olabilir mi!?

Gmtaşı bebek Walmart hayali ile mi toplamaya başladı bilinmez. Ama gerçek şu ki adam fiyata bakmadan her kademeden deli gibi mal alıyor hala
    Böyle bir planı varsa eğer Recai başkan yine işin başında olmalı bence
    Adam şirketi efsane yönetiyor çünkü. İşin Ehl-i ve çok dürüst biri

6.  Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Bu hafta yeni bildirim bekliyorum yuzde 10 na ulastık diye
    Bu hafta değilde haftaya olabilir, bu hızla alımlara devam ederse

Sayfa 28/36 İlkİlk ... 182627282930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz