Sayfa 657/662 İlkİlk ... 157557607647655656657658659 ... SonSon
Arama sonucu : 5292 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
     Alıntı Originally Posted by REVENGE Yazıyı Oku
    Halâ mı yaa hocam,vallahi yatıyorum kalkıyorum mürekkep yalamadığıma dua ediyorum.
    Abi devir değişti borsa değişti sistem değişti paranın yönü yöntemi değişti yani kısaca herşey değişti hatta çelik bile değişti,ama senin zihniyet değişmedi,vallahi billahi brawooooooo hocam.
    https://x.com/borsaavukati44/status/...981046194?s=46
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    Firmalara bankalar üzerinden para desteği yapacağına kurala bağlasa ve dese ki,

Tüm bist 100 firmalarına Öz varlıklarının Türkiye deki yatırımlarının Ödenmiş
    sermayeleri kadar kısmına 20% Temettü vermek öncelikli olmak kaydı ile 32% faizle
    hazine kredisi desteği verilecek dese neler olur ? Bence Bedelsiz yarışı başlar öz
    varlık büyütmek öncelikli olur. Firmalar kredi almak için önce temettü vermek
    zorunda kalır, üstüne bir de bedelsiz vererek karları öz varlıklarına geçirir Türkiye 'de
    büyürler.
    1 Tüm firmalar ucuz kredi için deli gibi çalışır ve Kar gösterir. Önce temettü verir
    2 Kar ı da bedelsiz ile öz varlıklara atar. Ayrıca Ülke sınırlarında kalmaya çalışır.
    3 Firmalar büyürken KY da para kazanır herkes kar eden firmaların hisselerine yatırım yapar.

Kazandığı kar ı Temettü veya Bedelsiz olarak dağıtmayan da her sene artan oranlar ile harç öder.
    Bence zorlayıcı ve etkileyici bir çözüm.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3. umutlar tükenmez elbet güzel bilançoların geldiği günleri göreceğiz.
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    umutlar tükenmez elbet güzel bilançoların geldiği günleri göreceğiz.
    Dereye suyun geleceğinden umudumuz varda bu şans bizdeyken umarım boru patlamaz .......hayırlısı

5. BİST çıkışına uymayan bizim hisse BİST düzeltmesinde hep geçirme operasyonu yapıyor. Tahtacı ve şirket bile kendi hissesinden umudunu kesmiş görünüyor. Üçüncü çeyrekte de umut yok. Önümüzdeki maçlara bakacağız ...

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Ne diyorsa tersi gerçekleşmiş, kesin ve kati konuşmuş ama her seferinde çakmış..Halen bir de devlete millete akıl veriyor arkadaş..
    Ben sen, o, biz, devlet millet herkes suçlu ama endeks düşerken freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı, endeks roketlerken kağnı gibi hareket eden hissenin kodamanı sütten çıkmış ak kaşık öyle mi ???

7. Hissede son bir yıldır patronlar hariç ciddi bir satıcı var mı. Hacim sürünüyor.

8. EGEEN, yine listemde olan hisselerden biri..geçenlerde almıştım yeni daha..SASA dan sonra buraya da bir grafik bırakalım..3 ay sonra buna da bakarız..

Sayfa 657/662 İlkİlk ... 157557607647655656657658659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •