Sayfa 251/253 İlkİlk ... 151201241249250251252253 SonSon
Arama sonucu : 2018 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. halkbank mevzusu konuşulacak denmişti zaten görüşme öncesi, görüşme sonrası abd tarafından bi açıklama gelmeyince halkb satış yedi.. sonra gönül tol -halkbank işi tamam diye insider verdi, sonra mahkeme var dendi pazartesi günü dendi, hahh işte mahkemeler bağımsız ya, yine bi beklenti, tabela 29 üstünü yaktıi, forumda da yazılmıştı, ama yazılmamıştı ki meğer mahkeme varmış mahkeme bi karara varacakmış ama bu karar hemen açıklanmayacakmış, ne güzel bu amerikan mahkemeleri, hep bağımsız yargı bunlar işte.. karar verildi velakin açıklama 6.ekim akşamüstü gelecek.. bi bastılar tahtaya 29.10- 25.90 darmadağın oldu dökülen dökülmüştür

binaenaleyh, kararı öğrenebilecek olan da öğrenmiştir.. bu tavanı başka bi şeye yoramıyorum

ben bu adamın söylediklerine katılmıyorum !

https://www.youtube.com/watch?v=i_kMt6BHNUo

vob filean işte...

3. https://x.com/eczozgurozel/status/1973391910996693264

şok şok şok !! özgür başkan türk savaş uçağı 'kaan'a sahip çıkmış, gitmiş uçağın önünde resim vermiş..
    iki gündür cehape kitlenin üzerinde esen tatlı meltemlerin üstüne limon suyu sıktın dudu memed, bütün neşeyi öldürdün, daha tam eğlenememiştik bu motor işinde

-motörü yokmuş mötörü, heh heh he
    -uçak yapmışlar ama motor koymayı unutmuşlar, hahhaahaa
    -doğan görünümlü şahin, hihhi hi
    -motor olmadığından haberi yokmuş reisin, dün hakan fidanın konuşmasından öğrenmiş ilk defa, öğrenince küplere binmiş, damat falan filan

4. ayşe barım tahliye oldu diye borsa mı yükselirmiş, ne alaka ?? başka ne olabilir ? halkb yılan hikayesi çözülecek anlaşmışlar, eee artık onu da çözmüş olsunlar, 2013 yılında obama döneminde başımıza sarılmış bi cia/fetö kumpası, neymiş irandan aldığımız doğalgazın parasını dolarla ödemişiz, nasıl dolarla ödermişiz, ambargoyu delermişiz ?? kaldı ki, dolarla ödenen bi şey de yok, boru hatları üzerinden satın almak zorunda olduğumuz doğalgazın parası TL ile ödenmiş irana, iranlılar gitmişler kapalıçarşıda o TL ile altın satın almışlar, o altını da bi şekilde irana ulaştırmışlar (rıza) -yani abd iç hukukuna ait o madde bile ihlal edilmemiş, ticaretin hiç bi yerinde dolar/swift yok.. obama başkanlığı döneminden kalma bir yılan hikayesi

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Arkasından İmamoğlu F. Altaylı falan da çıkacağı fiyatlıyoruz. CHP işi bitti yi fiyatlıyor. Bence ABD seyahati sonrası bazı şeyler büyük değişti. Olumlu/olumsuz bilemiyoruz. Biz zamanla göreceğiz farkedeceğiz. Her zaman olduğu gibi insider olanlar o arada çoktan küplerini doldurmuş olacaklar.

ayşe barım'ın büyük resimle bağlantısını Mathias arkadaş çok iyi açıklamış, bugün ayşe yarın selo, hatta osman osman.. finans kapitalle uzlaşının öncü sinyali olabilir, büyük resimde türkiye batıdan yana dümen kırıyor, batıya değil trump abd'sine.. büyük değişen bu, tercih verilmiş gözüküyor, gerçi TR son bi şey yapmalıymış, acaba o ne ?

devlet bey bi karşı çıkış yaptı, ama tam görüşme öncesi, pazarlığa oturmadan bi koz elde etme çabası, bi blöf.. ayrıca muhalefetin eline de bi oyuncak vermiş oluyosun, akp-mhp çatlağı üstüne üfür de üfür.. türk devleti içinden bi kavga/bölünme hayal edenler bence hayal görüyor

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    https://x.com/CanDemi75349162/status...61255026065594

yalnış bilgilendirilmişsin- türk savaş gemileri filonu hemen yakınlarında gölge gibi izliyor herşeyi, bi şey lazım olduğunda hemen yetişiyor filodaki gemilere.. sen rahat ol
    Sana inandım, vurdum kafayı yattım.

Ama senin dediğin gibi yetişen olmamış bizden.

Bundan sonrası benim için senin için bizim için gurur kırıcı……
    Yazmamak daha iyi.

6.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sana inandım, vurdum kafayı yattım.

Ama senin dediğin gibi yetişen olmamış bizden.

Bundan sonrası benim için senin için bizim için gurur kırıcı……
    Yazmamak daha iyi.
    italya ve ispanya sumud filosunu korusun diye savaş gemileri yolladı, nerdesin tayyip erkek misin sen, erkeksen sen de gemi yolla" falan diye yine malum tayfanın bi goygoyu vardı, ona istinaden yazmıştım alıntıladığın postu.. netekim benden sonra batı medyası da yazdı, leş medyanın bu yazdıklarına bakarsak bunun bi gel-gel olduğu anlaşılıyor, maksat türk-israil çatışması çıksın

senin önerin ne ?? müdahale eden israil ordusuna ateş mi açsın türkler, askeri çatışma mı önerirsin ?? askeri bi çatışma halinde amerikan 6.filosu akdenizdeki abd uçak gemileri ne yapar sence ?? akıl işi mi bu ?? bakkal dükkanı yönetenlerin bile böyle bi hata yapma lüksü yoktur, bırak devlet yönetenleri

7. dün vadelide 12 bin kontrat pozisyon kapama olmuş, başka türlü olamazdı, pala aşağı sürmek istediğinde yeni short açarak yapıyor bunu, yukarı döndüğünde short kapatmak durumunda kalıyor

işlem dağılımına bakarsak, en büyük alıcı yapı kredi aynı miktarı spotta satmış, bu tür işlemleri arbitraj fonları yapar.. birebir endeks kağıtlarına alıyorsa arbitraj olur, aldığı hisselere karşı hedge amaçlı short gittiyse bi tür pair-trade diyebiliriz, aldığı hisselerin endeki yenmesine oynuyordur

8. önceki gün aysonu yapılırken benzer bi işlemi hsbc yapmıştı, 20 bin short açmış, yani 2.5 milyar TL, spotta ise 2.8 milyar hisse almıştı

açık poz değişimi sıfıra yakındı, tabelaya bakarsak hsbc yeni short açmış olmalı, hisse alarak karşı bacağı kurmuş.. hsbc yeni short açtıysa, alanlar ne yapmış olabilir ?? matematik olarak alıcıların nerdeyse tamamı short kapatmış, böylece apsd sıfır olabilsin

Sayfa 251/253 İlkİlk ... 151201241249250251252253 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •