Sayfa 496/569 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bir gün herkesten inançlı olacaksın gibi hissediyorum.. sorgulamaya devam..durmak yok daha derine..
    ben hiç birşeye önden bir yükleme ile var veya yok demem. kafa yapım bu. sadece dinler değil herhangi bir sorunu çözmek içinde aynı yöntemleri kullanırım.

yoksa yaptığın şey kendini kandırmak.

tahminime göre 300 seneye kalmaz tüm dünya atayiz olacak

2. güzel bir özellik ..herkeste bulunmaz..millet sığır gibi yaşıyor..
    sorgu sual yok, tabiat ne verdiyse..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben hiç birşeye önden bir yükleme ile var veya yok demem. kafa yapım bu. sadece dinler değil herhangi bir sorunu çözmek içinde aynı yöntemleri kullanırım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,269
    tekneleri basmışlar...

tahminimce hiç birşey olmayacak. saldırı vs olmaz.

Adamlar hiçbirşeyi takmıyorlarki,arkasında trampet var ondan güç alıyorlar,zaten bu engellemeyi bekliyordum,bizdeki üfürsün dursun...tek onları durduracak atom bombası 1 adet israile 1 adet amerikaya...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,269

Ben 2050 diyorum

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    puhahakjsk.. tüme varmak daha kolay demi
    Sokrates'te tüme varmış...diyor ki....

" O ne olduğunu bilmediğim, ne olmadığını kesin bildiğimdir."

Öğrencisi Platon ise... Mutlak'ı tanımlamak için en uygun terim BİR'dir....diyor...

Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    Sokrates'te tüme varmış...diyor ki....

" O ne olduğunu bilmediğim, ne olmadığını kesin bildiğimdir."
    herkes istediği şeyi söyleyebilir.. felsefe bunun için var.

peki bu söylemde kesin kanıt varmı ? yok..

yorumlama var..

ayrıca itiraf var.. ne olduğunu bilmiyorum diyerek.

bilmediğin birşeye neden taparsın ?

ben böyle güzel yazamam.... mükemmel bir yazı bence

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Konunun ABD ile ilgisi yok.

Oyunu kuran kimler? Yahudi Bankerler. Son 2 yüzyıl onların egemenliğinde şekillenmiş. Bugün tarihteki en kuvvetli zamanlarındalar.

Yahudi Bankerler.;

1. DÜNYA Savaşı öncesi ve sonrasında İngiltereyi kullandılar ve kaldırıp attılar.

2. DÜNYA Savaşı öncesi ve sonrasında bugüne kadar Amerikayı kullandılar, en geç 2030 a kadar kaldırıp atıyorlar. Sonlardayız. O yüzden batacak diyorum. Yahudi Bankerler bir anlamda ABD nin içini oydular, kaynaklarını sömürdüler.

3. DÜNYA Savaşı. Bu savaş bizim bildiğimiz gibi topla tüfekle olmuyor. Dijital mecrada oluyor. Yahudi Bankerler bütün yapılanmalarını Çin, Hindistan, ve uzakdoğu üzerinden 2030 yılı sonrasına göre planlıyorlar. En çok fiziki Altın Gümüş alımı yapanlar Çin ve Hindistan. En çok Yahudi sempatizanları olan Ülkeler Çin ve Hindistan. 2030 dan sonra dünyanın teknik lideri Yahudi Bankerlerin kontrolündeki Çin ve Hindistan.

Konunun ABD ile ilgisi yok. Konu tamamen Yahudi Bankerlerin para hareketleri ile ilgili.

Dünyada en çok çelik nerede üretiliyor? En çok Altın nerede? En çok yapay zeka parenti nerede? En çok Gümüş nerede? ÇİN ve HİNDİSTAN.

Yani Yahudi Bankerler beyin. Artık zamanı geldi alttaki gövdeyi değiştiriyorlar. Eski gövdeleri İngiltere ve ABD iken, onu çöpe atıyorlar, yeni gövde Çin ve Hindistan olarak beyin yine Yahudi Bankerler. Bu esnada ABD yi e Avrupa Birliğini mutlak güç olmaktan çıkaracaklar.

İstediğimi söylemiyorum Verilerle gördüğümü değiştirmeden söylüyorum. Herkes istediğini düşünmekte söylemekte serbest. Böyle düşünüyorum. İsteyen inanır, İsteyen inanmaz dalga geçer. Kimse kimseyi dinlemek zorunda değil. Saygı duyun yeter. Kimseye saldırmıyorum.
    bunun, bu yazdığım ile bağını şöyle yazmaya çalışayım

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    faizlerin % 50'ye çekildiği, 1,5 sene öncesinden bu güne kılçıksız 50 milyar dolar kar var

2 trilyon tl yapar...

40 milyar tl'sini bile değil... 20 milyar tl'sini dayasa biste (ki öyle yapıyor )... kim düşürebilir bisti ?

bu şekilde faizler, birtek bizde değil... dünyanın heryerinde var

borç 200 trilyon dolar oldu... diyorlar

alacaklı bu yahudi bankerler, borçlu HALKLAR, devletler

ellerinde maliyetsiz o kadar büyük miktarda para var ki; diyelim başkaları ''dow çok yükseldi, buradan 200 milyar dolarlık mal satalım, bitcoin satalım '' diye kalktığında, malını kaptırmış oluyor

çünkü; karşısında 200 milyar doların kaç katı para var.... 100 katı var

anında karşılıyorlar satışları

hadi bi soru daha..

tanrıların veya tanrının ne olduğunu kesin bilebildin...

ancak beklediğin gibi birşey çıkmadı. ( istediğin türden )

hala tapacakmıydın ?

Sayfa 496/569 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •