Sayfa 500/569 İlkİlk ... 400450490498499500501502510550 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 3,993 - 4,000 arası.

Konu: Viop LXVII

bb79

bu şekilde yannış yapıyorsun.. felsefede tanrı kanıtlamaları cinsellik üzerinden yapılmaz.

böyle birşeyin ne manası var ? ne tür bir amaç var ?

ve hiç bir entellektüel birikime faydası yok.

.............

filistin için yardım gemilerinin canlı yutub haberlere bakıyorum. herhangi bir çatışma olmaması iyi haber.

bist için olumlu açılış olabilü

2. Günaydın cemaat bol kazançlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bb79

bu şekilde yannış yapıyorsun.. felsefede tanrı kanıtlamaları cinsellik üzerinden yapılmaz.

böyle birşeyin ne manası var ? ne tür bir amaç var ?

ve hiç bir entellektüel birikime faydası yok.

.............

filistin için yardım gemilerinin canlı yutub haberlere bakıyorum. herhangi bir çatışma olmaması iyi haber.

bist için olumlu açılış olabilü

Ben tanrı kanıtlamasından ziyade inandıkları dinin tanrıları bu şekilde mi diye sormuştum

En başından zaten yanlış oluyor

Ama inanç olunca saçma da olsa konuşmana sorgulamana izin vermemeleri sanki haklıymış gibi yanlışları insanlığı etkiliyor

Sonra bu sadece cinsellik değil üreme çoğalma ile alakalı sen buna cinsellik gözüyle bakarsan insanlar nasıl çoğalacak
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Neyse kusura bakmasın kimse
    Ben her türlü inanca saygılıyım
    Sadece çocuğuma seçmeli ders adı altında Kur'anı Kerim hz
    Muhammed'in hayatı ve Arapça öğretmeleri ve bu derslerinin zorla verilmesi beni rahatsız ediyor bana kimse dayatmasın bende konuşmayayım

Türkiye'nin dev gıda fabrikası Japonlara satıldı
    Türkiye'nin ünlü markası Oba Makarnacılık, Sakarya Hendek’teki fabrikasını 80'den fazla ülkeye satış yapan japonya merkezli gıda devine sattı.

Son dakika... Ayşe Barım'ın tahliyesine itiraz
    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, dün mahkemenin Ayşe Barım hakkında verdiği tahliye kararına itiraz etti.

KYK yurdunda duş aldı, canından oldu
    Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Kasım Bulgan, kaldığı KYK yurdunda 27 Eylül sabahında duş almak için banyoya girdi ancak musluklardan sıcak su akmadı. Soğuk su ile duş alan 22 yaşındaki Bulgan, yere yığılarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

8. Felsefe yapmayın beceremezsiniz. Felsefe zengin toplumlarda boş vakti olanlarda olur. Hep fakir hem çak cak olmaz. Fakir toplumda karşındakini yenmek yok etmek vardır. Felsefe yapmak isteyen cebine mangırı koyacak, batıya yelken açacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 500/569 İlkİlk ... 400450490498499500501502510550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •