zamanında reis ne demişti ya tarafsın ya da bertaraf ...![]()
zamanında reis ne demişti ya tarafsın ya da bertaraf ...![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
554 : *TCMB ile Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası, Türkiye ile BAE Arasındaki finansal iş birliğini artırmak ve ticari ve ekonomik ilişkileri geliştirmek amacıyla üç anlaşma imzaladı
556 : *TCMB: Swap anlaşmasının nominal tutarı karşılıklı olarak 198 milyar TRY ve 18 milyar AED olarak belirlenmiştir
Son düzenleme : Zülfü Aşkın; 02-10-2025 saat: 14:04. Sebep: ilave
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Kürşad BUCAK
@kursadbucak
·
3d
Geçen ay faiz indirimi beklentimi yazarken 300 bp yapılmasını Ekim ayında açıklanacak Eylül enflasyonunun yüksek geleceği beklentim nedeniyle Ekim toplantısında pas geçilmesini beklediğimi belirtmiştim. Şimdilik aynı düşüncemi koruyorum. Veri geldikten sonra tekrar düşüncemi paylaşırım. Piyasadaki fiyatlamalar da bunu gösteriyor. Yüksek gelen İTO İstanbul verisi kadar olmasa da beklentilerin üzerinde bir enflasyon geleceğini düşünüyorum ve bu bence fiyatın içinde. Yoksa şimdiye çoktan 12000 seviyesini devirmiştik vesselam
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
kesinlikle haklısın, bu konuda vakti zamanın da burada yazmış ve meclisin içine olası bir anayasa oylamasında görev alacak torpiller KK tarafından hemde her birine fazla fazla milletvekilleri bahşedilerek yerleştirildi demiştik, bunun ön safhası komisyonla zaten yol almaya başladı, Türkiye -ABD ilişkilerinede bu merkezden bakmak gerekir, Keza İsrail ile olan ilişkilerede,..ulus devlet çizgisinde güçlü bir Türkiye istenmeyeceği açık,..
o nedenle chp nin devrim rotasına ve Mustafa Kemal çizgisine bir an evvel dönmesi gerekiyor, ama chp neyle mesgul belediye başkanlıklarını kurtarmakla, kendisine olan saldırıları def etmekle..eğer buradan ve eknomiden yürüyebilirsem diyor chp,
şimdi bu mesele daha net anlaşılır durumda,..bu böyle olunca chp esas meseleye bir türlü gelemiyor,..
keza milliyetçi partilerinde üçe dörte bölünüşleri,...küçük lokmalar haline getirlişleri,....
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
https://x.com/SelinGulsvn/status/1973509784533082272
o meclis tablosu kk eseridir adam daha önce söyledi gel muharrem
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Etkili Haber
@etkiIihaber
·
5s
Fatih Altaylı:
"Hakan Fidan'ın KAAN'ın motorunun ABD'den alındığının açıklanması Türk medyasının cehaletini ortaya çıkardı. Ben ve pek çok yazar bunu yıllardır yazıyoruz.
Yalnızca KAAN'ın değil İHA ve SİHA'ların da, TCG Anadolu'nun da, yerli gemilerin de motorları yabancı."
yerli milli hikayesi böyleymiş
hem takaslarda hem bazı kurumların paslaşmaları hoşuma gitmiyor.
piyasayı bugun 15.30 dan önce ve sonra diye AYIRMAK gerek.
feyk değilse bu hareketler pıst 100 2.67 altı 240 dk kapanışlarda 2.62 bölgesi bekliyorum kısa vade gelecek haberlere göre bu günlükteki ortalama aşağı kırılabilir yada destek olarak bir daha çalışa bilir izleyelim görelim badem spor ve çakma london sporu![]()
Yer İmleri