"Turkiye.Json" dosyası sadece hisse isimleri saklamak için ve bu hisseleri Yahoo 'dan çekmek için kullanılıyor...
Eğer Yahoo otomatik güncelliyor ise, senin yapman gereken şey:
- O hissenin önceki verilerini tamamen silmek, yani hisseyi tamamen yok etmen gerekir. Daha sonra tekrar çalıştırdığın zaman "Turkiye.Json" içerisinde olduğu için bu hisseyi yüklemek isteyecektir. Hiç veri olmadığı için de en baştan tamamını yükleyecektir...
Bu konular üzerine bir ara çalıştım. Benim de kendi Download programım var. BIST üzerinden verileri otomatik alıyorum ama aynı noktada tıkandım. Daha doğrusu çözümü de buldum ama hisseleri bölmek gerekecek. Zor olan da Metastock formatlı verileri hatasız ve tekrarsız bölmekte olacak. Bir sürü işlemi var ve uzun uzun kodlar yazmak gerekir. Yapılacak ufak bir hata yanlış verilere ve yanlış işlemlere neden olacaktır...!!!
O nedenle programın devamını şimdilik yazmadım. Şu anda bölünmemiş halleri ile iniyorlar. Programı tamamlayabilmem için biraz zamana, biraz sakinliğe ve daha fazla sağlıklı olmaya ihtiyacım var. Çünkü büyük ve detaylı bir proje. Yorucu oluyor. O nedenle yarım bırakmak zorunda kaldım...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
PKART...
PKART sayfasında yaşanan ve beni üzen tatsız olaydan sonra biraz moralim bozuldu ve üzüldüm. Olabiliyor ve hoş görüyorum ama kendimi de yıpratmak istemiyorum... Şu saat oldu, PKART sayfasında "arkadaşın yanlış düşündüğünü" söyleyen olmadı... Demek ki genel kanı o yönde...!!!
Yorum olarak:
En son kırmızı SAT okumuzdan sonra ortalamanın destek olduğunu ve olmasını düşündüğümü yazmıştım. Değişen bir şey yok...
Çok detaylı yazmak istemiyorum. PKART hakkında hep sıkıntı yaşıyorum. O nedenle de yorum yapmayı pek istemiyorum. Her bildiğimi de her zaman açıkça paylaşamıyorum. Sıkıntı oluşturuyor. Sonrasında yanlış anlaşılan hep ben oluyorum...
Şu ana kadar paylaştığım her yorum, tamamen objektif ve grafiklerden gördüğüm şeylerdi ve çok şükür şu ana kadar da çok fazla yanılmadım...
Belki bundan sonra PKART yorumu yapmam. Bu son yorumum olabilir. Başka hisseler hakkında konuşabiliriz elbette...
O nedenle son olarak şunu yazmış olayım:
- Olur ya da olmaz, bilemem ama güzel günler görmemiz çok yakın olsa gerek. Hem de çok yakın... (Endeks için de olumlu düşünüyorum, paralellik olması lâzım...)
- Eğer olursa:
- - Güzel günlerde rehavete kapılmayın...
- - Günlerin, hep güzel olacağını sanmayın...
- - Ardından soğuk ve zor günler geleceğini düşünün ve gelebilir...
- - Tetikte olanlar, uyanık olanlar ve ihtiyatlı olanlar ayakta kalacaklardır...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Üstat samimi tavsiyelerin için çok teşekkür ederim bu sayfayı öğrendikten sonra pkart sayfasına ben de çok nadir uğruyorum ara sıra kim ne yazıyor gelen giden varmı diye tecrübelerinden ve bilgilerinden istifade edilecek ve güvenilecek samimi insan sosyal hayatta bile bulmak bukadar zorlaşmışken bu platformlarda çok daha zor sonuçta kimseye cevap vermek zorunda değilsin emeğine sağlık bu sayfada çok güzel takip ettiğimden beri ölçüsüz ve seviyesiz bir yoruma rastlamadım hayırlı gecelerin olsun Cumanız şimdiden hayırlı olsun
Pkart sayfasında sizle ilgili genel kanının da o arkadaşla aynı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum bence hiç kimse muhatap olmak istemediği için cevap vermemiştir o arkadaşa bunuda belirtmek istedim tekrar hayırlı geceler
Yer İmleri