"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Sizde yatırımcı profili olduğu için çıtak dayunun vilob işinden mantıklı bir graf beklemeçünkü kafada huni ile dolaşır o yüzden pivanları hep o topluyo, tutmuş dibime sıkmış 1 pivanımın üstüne yattı
Bu arada sasa 2 buçuka düşerse mutlaka alıcam. Ama patron ne kadar mal satarsa satsın fazla düşürmezler o taktada patronun sözü geçmiyor.
Hangi seneydi hatırlamıyorum, patronu benim hisse pahalı almayın deye haber yapmıştı. denüşük 1 takta
Hamdım Piştim Yandım
"Sonbaharda, kızılderililer şeflerine kışın soğuk geçip geçmeyeceğini sormuşlar. Herhangi bir fikri olmayan şef, kabilesine kışın soğuk geçeceğini bolca odun toplamaları gerektiğini söyler. Uyanık şef emin olmak için meteorolojiyi de arar sorar
- Kış soğuk mu geçecek?
Telefondaki adam:
- Evet, bu kış epey soğuk olacak.
Şef, köye geri dönüp odun toplama işini hızlandırmış. Bir hafta sonra, şef tekrar Ulusal Hava Durumu Servisi'ni aramış:
- Kış çok mu soğuk geçecek?
Telefondaki adam:
- Evet, bu kış gerçekten oldukça soğuk olacak.
Böylelikle şef geri dönüp adamlarına bulabildikleri bütün odun parçacıklarını dahi toplamalarını söylemiş.
Bir hafta sonra, şef tekrar Ulusal Hava Durumu Servisi'ni aramış:
- Bu kışın çok soğuk geçeceğine kesinlikle emin misiniz?
Telefondaki adam:
‘’Kesinlikle, kızılderililer deli gibi odun topluyor."
![]()
suyun altı tehlikeli dikkat et
https://x.com/gunsnrosesgirl3/status...qR0mRj_uw&s=19
Trade Sepetimizde son durum şu şekil,karşılarına fiyatlarınıda yazıyorum ki, kâr mı etmişiz zarar mı yazmışız bilelim.
Kchol 171
Garan 138.5
Thyao 319
Şişe 37.5
Sahol 86.3
Petkm 18.06
Krdmd 27.7
Garanda 1 kere başarılı alsatımız oldu.diğerleri suyuniçinde kaldı malesef çokuzuncu olma ihtimali yüksekdu bakalın nolcuuk
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri