Sasası olanın tasası olmaz ama bakiye yetersiz![]()
https://youtube.com/shorts/sby4dbBtM...y52gNl6XqanRyw
Hamdım Piştim Yandım
Bozkurt dayu bu yıl bizim pistten bi skm olmayacak gibi seneye de belki; ancak seçime 1 yıla kala batık borsayla gireceklerine inanmıyorum seçim olursa tabi artık seçimde yapmayabilir diyorlar.
Seçime 1 yıl kala bofa üzerinden işlem yapan yerli ve mili pi&ler borsayı yükseltebilir. 2027 yılının sonbahar ayında seçim olacak diye konuşmalar da var bu arada.
SASA da grafik paylaştım bozkurt dayu..toptiriğinde..aylıklar AL demişken kısa vade 3.70 lerin altında küçük yatırımcıyı dökme operasyonu başlatıldı bana göre..burda kuzu emmiyle beklentim örtüşüyor..o aralık dedi ben ocak sonu gibi olmalı dedim..ha Erdemoğlu feci bir adam tam algıcı o ayrı..zaten Kapa attığı haberlerden anlarsınız çocuk gibi algı yapıyor her seferinde komik adam..SASA gibi bir yığın kağıt var benzeri durum..hemen 1 tane JANTS..aynı yapıda..daha çok..
Çayın kilosu uçmuş, noluyor yaw, trbl28 kullanıyom, son 140tlden almıştım, her ay üç kilo alırım, şimdi 257 olmuş, bu ne lan, şekerde aynı,denetleyen olmayınca , düdük benim diyor sen çalamazsın
Yer İmleri