Originally Posted by işçi74 senin ni ara vardı, dolar 31 tl diye, onun ğibi olmuş dolarda 69 olacak bi gün
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by EMLAK cidden bi sıkıntı var sende. neyse.. kafana göre takıl Bana güvenin grafiklere baktım indikatörler ve formasyonlar destekliyor. Çıkan sonuca göre kendisi teneke. 20 yıllık tecrübe Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by ayhan53 valla bugün metroya girdim altınbaşın 40 lık demlik poşetler nisanda 64 tl idi bugün 105 e vurmuş lüfere bakayım dedim bakmaz olaydım 2.200 tl etiket koymuşlar dondurulmuş boru kalamar 3.600 yuh dedim Başkan sen işini bilirsin ama demlik poşet kullanma,,
Originally Posted by işçi74 Başkan sen işini bilirsin ama demlik poşet kullanma,, poşeti bende sevmiyorum
Originally Posted by işçi74 Başkan sen işini bilirsin ama demlik poşet kullanma,, ben demlik poşet altınbaş toz ve mahmood seylan çayı karıştırıp içiyorum bazen altınbaş yerine tirebolu kullanıyorum
ısc devre kesti
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Originally Posted by ayhan53 haftasonu amirale bi kayyum bankacılık endeksi hürgeneral Evet başganım o sıkıntı mevcut, o yüzden banka alıcaksam yonca almayı tercih ederim, ben aldım diye demiyorum
Hamdım Piştim Yandım
bi cisim yaklaşıya gibi...
Forum Rules
Yer İmleri