Sayfa 545/569 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: Viop LXVII

geçen yıl

10. ay 2.88
    11. ay 2.24
    12. ay 1.03

bence enflasyon bu aylardada buna yakın gelecek 3 ayda ve tahminen 31-32 arası bir yılsonu enflasyonu olacak

2025 in ocak ayı ise 5.03
    bu durumda ocak ayına kadar enflasyon yartaya bağlar
    merkez 300 den fazla indiremez yılsonuna kadar
    bir halt olacağı yok.

2. onsun palası illa sövdürevek kendine. dokuz canlı mezevek
    zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur.

bahçeli işin iyice pohunu çıkardı
    1 tl ne la

https://www.objektifamasya.com/haber...-siftah-parasi
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ısc devre kesti
    Genele yayılırmı kapanışa hocam

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Vıop bantlarını yazayım seneryom çalışırsa ilk etap 12190 -istediğim formasyona oynarsa 11800-11900 bölgesi .
    teknik olarak bu görüşler .
    emlak gelirmi benim 12190 orada bir değerlendirme yaparız kısa vade tamam mı devam mı diyecez.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    emlak gelirmi benim 12190 orada bir değerlendirme yaparız kısa vade tamam mı devam mı diyecez.
    bugün gelir mi bilmem de..

bence gelir... bişiy kalmamış zaten.

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    bu halkbank kararı 3-6 ekim denmişti.
    eski bakan ufuk söylemez'in demecini okuyan oldu mu? o savunmanın yanlış yapıldığını söylemiş. belki bizimkiler ek süre ister. bu olayı sürüncemede bırakmaya devam ederler.
    https://www.lawfaremedia.org/article...imilar%20cases.

Sosyal medyada halkbank ile ilgili bir kesin karar çıkacağı beklentisi var ama yüksek mahkeme doğrudan bir hüküm vermez,alt mahkemelerden gelen kararı onaylar veya bozar,veya kısmen onaylar.
    Yüksek mahkemenin görüşeceği ve karar vereceği konu ;İkinci Daire oybirliğiyle , Yüksek Mahkeme aksi yönde karar vermedikçe, bankanın genel hukuk yabancı egemenlik dokunulmazlığı tarafından korunmadığına karar vermişti.Yüksek mahkeme bunu görüşecek.Yüksek mahkeme ikinci dairenin kararını uygun bulursa,dava doğrudan ilk derece mahkemesine gidecek,sonra yine temyiz aşaması olacak, bu da yine en az 1 yıl sürer,kararını uygun bulmaz ise dava düşecek.Sosyal medyada konuşulduğu gibi yüksek mahkemenin 100 milyon usd ceza ile davayı sonlandırması gibi bir durum yok.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Seneryom çalışırsa önce 2.62-2.60 bölgesi sonra 2.47-2.49 bölgesi beklentim mevcut.
    bugun pazartesi daha netlik kazanacak bir daha günlük teknik hareket karar verecek.

günlükte bir ortalamam ve indikatörüm var bakalım .
    işçi kardeşim 2.61 takip et 200 günlük ortalama oradan tepki gelmezse aşağı hareketin devamını bekliyorum ,
    3-6 haziran halkbank hikayesi olumlu gelirse , pazartesi bir veri var enflasyonla ilgili merkez bankası onu takip ediyor o olumlu gelirse yukarı makinalı harekette olabilir.Bu yüzden kapanışa doğru şortlarda kar al yapıcam gibi duruyor kar cebe yakışır .Çok binerim bunlara daha
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 545/569 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •