Enflasyon düşmüyor OVP şimdiden revize gibiBir de patronflasyon var hissede son çeyrek meyrek derken kokoreçe döndük.
Enflasyon düşmüyor OVP şimdiden revize gibiBir de patronflasyon var hissede son çeyrek meyrek derken kokoreçe döndük.
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
4 lot daha ekledim. Süreci uzattıkça ekleyeceğiz patron.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yani böyle sürekli, mütemadiyen, daima, yine ve yeniden yanlış bilgi verip milleti yanıltması ve her daim çakması değil de; milletin düşerse hösttt datınıza dair yazacağı mı sorun ??? Esas sorun zerre miskali basiret olmadığı halde allamei cihan modunda göreceli dereceli saçma sapan grafikimsi paylaşımlar, falla büyüyle kehanetler ile milleti gereksiz yere umutlandırması. Bu kâğıdın bu yapısı bu karakteri ile bu fiyatları bile çok pahalı iken şuranın altı yok, buradan sonra yukarı, her yerden y( alıyorum) tarzı yazılar paylaşım değildir, farklı amaçlar taşır benim açımdan..Tek yol yabancı ortak veya tarihi bedelsiz ki ikisinden birisinin olacağına inanmasam yazmam bile.. Ancak bunun falı, büyüsü, bakla veya taklası yok elimde; olursa ekime olmazsa da çekime diyorum
Bendeki grafğe göre 8020 TL altında pek kalmaz gibi duruyor !..
Bana da mal kaptırdı, sağ olsun toprağı bol olsun !..
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Son düzenleme : Filozof; 03-10-2025 saat: 17:41.
Yer İmleri